Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моят проект Jeep Wrangler JK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Моят проект Jeep Wrangler JK

Ашколсун !
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Това надминава всички мои очаквания
      Газ 69 2.4i
      Густо майна, пътят свърши !!!
      GSM: О895 7О6О59

Коментар

Когато се разминаваме ще се радвам ако си на габарити! Аферим.

Коментар

Луда работа!!! Въобще не очаквах и аз подобно чудо и май-май ще си ги светкам само на Дакар или в отговор на някой надут тираджия от тия дето ти палят 16 халогена ако си позволиш наглостта да им присветнеш понеже и с късите си 8 халогена те заслепяват.
          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Са можеш да идеш при Влади да ти регулира свещите, на които казваш "къси"

Коментар

Илиян това значи ли че по празниците си на линия ) за разходки
              Д-р Марин–Dentist
              Wrangler:4.0L :))

Коментар

След малко потеглям, Здравко. На линия съм, но по програма още утре се качва на крика на Гошето и нападам тъста с последната фаза преработки по окачването. Има малка вероятност за събота да съм готов ако не ми текне нещо да се заиграя пак.

Коментар

Въпреки че не бях съгласен с някои от коментарите ти за LR Defender в друга тема трябва да ти кажа че с проекта си ме запали .. и започнах да се оглеждам за 4-врат Wrangler Rubicon JK .. да разширя автопарка с един американец..

Поздравления за страхотните проекти.. Ако не възразяваш може да използвам конксултанските ти услуги в бъдеще..

Коментар

Благодарение на колегата Русев се отървах от светещите на петна ксенонови Hella отпред. Отдавна си мечтаех да се разделя с всякакви халогени, ксенонони и др. подобни, а също така и от всички хромирани елементи. Останаха само вградените в бронята заводски фарове за мъгла, но и за тях скоро ще намеря решение. Хрома също отпада поетапно. Посоката е back in black и скоро ще започне да си личи . Особено като монтирам стоманените черни джанти с 37-ците. Най после се оборудвах и с отдавна планираното странично осветление. Още снощи го тествах и резултатът е точно какъвто очаквах. Няма повече да си светя с ръчно фенерче настрани

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20130501_203035.jpg
Прегледи:1
Размер:273.2 КБ
ID:5477780

Име:20130501_203112.jpg
Размер:267.3 КБ
ID:5477781

Име:20130501_203126.jpg
Размер:221.1 КБ
ID:5477782

Име:20130501_203132.jpg
Размер:227.9 КБ
ID:5477783

Коментар

Язък за фото сесията. Тия квадрати не ми се връзват с визията на машината. Фаровете ти са кръгли, затова .

Коментар

Точно това исках - да са квадратни. Кръгли LED има 100 модела, но хич не ме кефят

Hella

Име:159847-lg.jpg
Размер:50.8 КБ
ID:5477821

ARB

Име:172077-lg.jpg
Размер:64.2 КБ
ID:5477822

От производителя на основните ми LED фарове

Име:168103-lg.jpg
Размер:60.0 КБ
ID:5477823

JW Speaker

Име:jw-speakers---model-ts3000r-pr_10796186.jpg
Размер:28.7 КБ
ID:5477826

Коментар

Ей, в Люлин вече като светнат прожекторите в небето няма да знаем нагоре ли да гледаме за самолети или надолу за вранглери И само не разбрах тези гадни светещи на петна, хромирани...., абе гадни! 7" патрoлски фарове и ксенони hella до кой блок да ги търся изхвърлени

П.с. Не бях много фен на вранглерите, но вече с нетърпение чакам да видя дългата сахара на финала!
                          Technical Rescue Direct - life lies in courage
                          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Чакаме още нощни снимки , за да видим промените в осветлението.И ако е удобно да обясниш какво повече им харесваш в сравнение с ксенона?Благодаря!
                            Последно редактирано от valyon; 04-05-13, 17:02.

Коментар

Нощни снимки само от Кокича като се прибера в София. С моя телефон нищо не се получава, а с фотаджийското оборудване съм на нула. Колкото до ксенона от него се отървах с радост. Сега вече може да се каже че всеки фар свети там където ми трябва, а не не 400 м напред дето хич не ме касае какви дървета и полянки точно има. За сметка на това близките 200 м всичко е осветено абсолютно равномерно и с немислима за която и да е друга система ширина на зоната. Страничните фарчета също вършат перфектна работа. Все пак няма как да се опише ако не се види.

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                              П.с. Не бях много фен на вранглерите, но вече с нетърпение чакам да видя дългата сахара на финала!
                              По дългата Сахара има още малко работа. В момента доуточняваме позициите за контейнер и тези по-спешните за въздушно карго. Външно обаче няма да се различава кой знае колко като изключим един Warn отпред колкото да ни създаде проблеми с мястото на регистрационната табела. Ааа и отзад една стойка за резервна гума, че колегата се шашка нещо без нея. Иначе дългата Сахара се мота по-често в пазрджишко, сиреч в Студентски град, но напоследък все повече започва да харесва Люлин

Коментар

Днес ми остана време да напиша и аз няколко реда по темата. Радваме се, че колегата elbgt ни отправи предизвикателство с този проект. Реализацията и работата ни доставиха удоволствие и удовлетворение. Очакваме нови предизвикателства и сме готови да ги посрещнем.
                                878177589

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X