Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камера Go Pro

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Камера Go Pro

Кода е "goprohero".

Коментар

Някой има ли идея къде мога да дам за ремонт GoPro Hero 2?
      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
      LZ1YBB

Коментар

Какво му е?
        Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
          Какво му е?
          Отвори му се бокса по време на гмуркане. Мих го със сладка вода, държах го в ориз, гледах му на боб , обаче не ще да запали .
          ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
          LZ1YBB

Коментар

Изгоряло е.. мога да ти го купя за части (главно обективчето ми трябва- най вероятно само то е оцеляло).
            Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

И аз имам подобни съмнения, но ми се ще да ги потвърдят в сервиз. Ако това стане, очаквай ЛС .
              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
              LZ1YBB

Коментар

След като моето Хиро 2 падна от небето върху квадракоптер и започна да своеволничи, писах писма на вносителя, на фабриката, ама само Жоро от сервиз Дюк ми помогна, както е правел и преди с разни други фини техники. 0877698525

Коментар

Благодаря за инфото. Ще го потърся. Всякаква информация за сервизи ми е добре дошла.
                  ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                  LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                    Кода е "goprohero".
                    Благодаря за кода дано да проработи
                    Който не кара той не пада :mrgreen:
                    http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                      Сигурно кода за връзка с wi-fi мрежата на камерата. Той и името се задават като вържеш камерата с USB и я регистрираш в сайта. Там си има стъпки и една от тях е тази.
                      Благодаря за инфото,ще пробвам и това ако не стане с първия код
                      Който не кара той не пада :mrgreen:
                      http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Колеги и аз искам да попитам нещо относно ГоПро.
                        Вчера си взех 3 сребърната версия,всичко работи перфектно само като пусна WIFI въпреки че съм изтеглил гопро-ап телефона ми не открива камерата,възможно ли е да е от по слабата версия на андроида

Коментар

Най накрая успях да я подкарам от телефона,фасулска работа ама трябва да се чете при обновяване на фирмуера те пита за име и парола на устройството,после същите данни ги вкарваш в телефона и си в играта страшна машинка

Коментар

Спешно търся черно гопро под наем за довечера - 2- 3 броя!

Коментар

Тъй като нямах друг избор, си ги купих..

Коментар

Колеги,някой занимавали му се да обясни на прост език за тези резолюции.
                                Имам черната версия на Гопрото и има сумати резолюции,че и протуне някакво му сложили:-)
                                На коя резолюция бихте ми препоръчали да снимам и конвертирам за да мога след време да си гледам качествено на най-различни екрани видеото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X