След като моето Хиро 2 падна от небето върху квадракоптер и започна да своеволничи, писах писма на вносителя, на фабриката, ама само Жоро от сервиз Дюк ми помогна, както е правел и преди с разни други фини техники. 0877698525
Сигурно кода за връзка с wi-fi мрежата на камерата. Той и името се задават като вържеш камерата с USB и я регистрираш в сайта. Там си има стъпки и една от тях е тази.
Благодаря за инфото,ще пробвам и това ако не стане с първия код
Който не кара той не пада :mrgreen:
http://vbox7.com/play:84a1f27e
Колеги и аз искам да попитам нещо относно ГоПро.
Вчера си взех 3 сребърната версия,всичко работи перфектно само като пусна WIFI въпреки че съм изтеглил гопро-ап телефона ми не открива камерата,възможно ли е да е от по слабата версия на андроида
Най накрая успях да я подкарам от телефона,фасулска работа ама трябва да се чете при обновяване на фирмуера те пита за име и парола на устройството,после същите данни ги вкарваш в телефона и си в играта страшна машинка
Колеги,някой занимавали му се да обясни на прост език за тези резолюции.
Имам черната версия на Гопрото и има сумати резолюции,че и протуне някакво му сложили:-)
На коя резолюция бихте ми препоръчали да снимам и конвертирам за да мога след време да си гледам качествено на най-различни екрани видеото.
Коментар