Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Особености на шофирането в "нетрезво състояние" в САЩ и у нас...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Особености на шофирането в "нетрезво състояние" в САЩ и у нас...

Сега чакаме да направят и закон за ония с четирите напивание,че и някой да го гони тоя закон.......

0.08,това много пиене ще да е,аз сьм на Федералния закон 0.00 и колко искате нули след това.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Нямаш идея тук колко настоящи и бивши дето трябва да налагат закона карат пияни, че и роднините им...

Има нещо сбъркано в тази държава...

Щото няма кой да следи за закона,той и за тях трябва да важи както и за мутрата или мутресата,и за кмета и за бра'чеда на някой си...........ма това го има навсякьде.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Не говорете глупости и пил и трезвен си караш ако можеш пробвано в Русия 95---96та...

Ако можеш можеш .........

Ако не можеш сори майкъл......

Върти ми се у главу едно прибиране от Татарстан до Москва и Перцовая и Левша......

Без бирите..........Жигульовское....
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
          Не говорете глупости и пил и трезвен си караш ако можеш пробвано в Русия 95---96та...

Ако можеш можеш .........

Ако не можеш сори майкъл......

Върти ми се у главу едно прибиране от Татарстан до Москва и Перцовая и Левша......

Без бирите..........Жигульовское....
          Да де, и на мене хич не ми пречат скорости над 200 по магистралата. 5 литровата животинка даже пита за още.

Не е важно какво може, важно е какво е позволено и какво е правилно.

Иде ми и по друг начих да отговоря, ама от уважение ще си остана само с горното... Не си прав!
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            Да де, и на мене хич не ми пречат скорости над 200 по магистралата. 5 литровата животинка даже пита за още.

Не е важно какво може, важно е какво е позволено и какво е правилно.

Иде ми и по друг начих да отговоря, ама от уважение ще си остана само с горното... Не си прав!
            Вече сме в друг свят....прав си...това вече няма къде да го правиме.....

А и Сибиреску се цивилизова постепенно..........
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Разни страни - разни нрави...
              Когато работех в Италия, колегите „употребяваха“ вино от заранта, а после и на всяко хранене. Всички пътуваха с коли, а аз карах служебния brutto Land Rover, който никой от тях не искаше. Петък и събота правехме купони по кръчми и ресторанти. Само аз не пиех алкохол от шубе да не стане беля, а те ме майтапеха, че ако полицията хване след 21 часа някой трезвен, го арестува за бандитство . В дясната лента на магистралите (бяха по 4 за всяка посока) се движеха кротко с 90 км/ч само поркани и никой не ги спираше.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Дискусия дали можеш да караш пил или не може да има, защото е въпрос на лично решение. Обществото е решило, че не можеш и го е криминализирало. Оттук нататък - караш пил - плащаш по един или друг начин. Аз съм бил свидетел как хора карат пили години наред без да ги хващат или да се разминават със скромни трицифрени суми. За щастие това се променя. Виден квартален "бабаит" отнесе 1 год. пробация за каране пил+ОПТ в зоопарка+болезнена сума. Оттогава вече не е същият бабаит, още повече, че знае за идиота в дранголника от по-горния пост. Въобще, ако заключат ефективно по един от микрорайон/село/квартал в България ще настане чудо с карането пил.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                  Вече сме в друг свят....прав си...това вече няма къде да го правиме.....

А и Сибиреску се цивилизова постепенно..........
                  Има! За Баха 1000 нали си чувал? 1000 километра нищо, само кръгли тръни като по каубойските филми. И един път по средата. Там може хич вода да не се пие. Врътката е да не стъпваш на асвалтираното и да си далече от останалите. И пак се трепят джигитите. Късмета ги събира даже и в 1000 километра пустиня. Абе, аз или пия или карам. И двете, не става! Все има къде да се пребиеш!

Коментар

Да де ама ей сега се прибирам и тук на Шел под нас пожарни, линейки, ГЗ, и 5-6 полицейски. На пътя нещо като автомобил но не по-високо от 50см. и много късо. безформено та не можах да позная какво е. И това на път с три ленти. Пил трезвен тук карат само безсмъртни, като на война.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Във всеки щат законите варират. Тук където живея ограничението е едно питие (1 бира, или чаша вино, или 1 доза твърд алкохол), или .08% ниво на алкохол. Не че някой ще се ограничи с толкова, при нас ситуацията е "Дръж ми бирата и глей кво става..."

Но хванат ли те, свърши, както каза колегата от Сан Диего. Разликата от България или други места е Европа е че не може да те спрат без причина. Трябва да има нарушение, произволно спиране от страна на полицията не се извършва. Така че ако пиеш и караш--прави го без каквито и да е нарушения.

Коментар

То и при нас не може да те спират без причина. Ама се лепне като пиявица зад тебе, и те дебне. Еле вечер, това си им е класически номер. Аз пък, понеже мразя да ми дишат във врата, взема та отбия в бензиностанция без мигач. Съвсем основателна причина да ти пусне бурканите. На бензиностанцията камери и осветено. Идеално и за двама ни. Обикновенно се разминавам с едно дълбоко подушване и въпрос "да сте употребил алкохол случайно?" Като не те надуши, и си адекватен, само вика "използвайте мигач при десен завой" и ти пожелава приятен път. И пиявицата се лепва зад друг.

Аз до сега пиян, да не се съсредоточи в задното огледало, и да се издъни, не съм виждал. Абе и те не са растли в саксия...

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                          Да де ама ей сега се прибирам и тук на Шел под нас пожарни, линейки, ГЗ, и 5-6 полицейски. На пътя нещо като автомобил но не по-високо от 50см. и много късо. безформено та не можах да позная какво е. И това на път с три ленти. Пил трезвен тук карат само безсмъртни, като на война.
                          Ауди...http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1867902
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                            В 23ч. още не я бяха вдигнали. На този широк път да се отковеш в билборд?!?!
                            Последно редактирано от derhunter; 26-03-13, 11:19.
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Не точно.... В камион, ремонтиращ съоръженията (вишка предполагам). Не бях там, но бях на смяна като се случи. Колегите си отвисяха до среднощ докато се разчисти мястото. Доколкото знам машината си е била сигнализирана както трябва, просто шофьора на Аудито "малко" е бързал и "малко" недовидял. Май няма и спирачен път....
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Аха имаше и такъв камион. То има едни дето много бързат по нощите, най-често за към OMV-то. Гледам че асфалта под Бояна е яко нашарен от стартове и донати.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X