Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Багажник за Паджеро 2 - дълга база

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Багажник за Паджеро 2 - дълга база

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
    Стояне, не разбирам... Какво имаш предвид?
    Виж това;

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
    Ето снимките . [ATTACH=CONFIG]428697[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]428698[/ATTACH] .... [ATTACH=CONFIG]428702[/ATTACH]
    Или това;
    Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
    ............

[ATTACH=CONFIG]434607[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]434608[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]434611[/ATTACH]
    [ATTACH=CONFIG]434612[/ATTACH]

............
    Твойто е това:
    Ето снимките:[ATTACH=CONFIG]451357[/ATTACH].............
    Тоест ми се струва, че ако сложа примерно един Джак (или по-тежък товар) планките ще се сгънат при някой завой .
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Моя крепеж е абсолютно същия, явно не се вижда добре на снимките. Единствената разлика е, че притягащите планки са от 2мм(доста по-тънки от тези на колегата),
      но това е така по две причини: първата е, че заради ветробраните това е максималната дебелина, която може да се пъхне там, и втората - те практически не носят нищо, само фиксират положението на багажника и не му позволяват да се пързаля по улея. Ще трябва да го видиш на живо.
      Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
      имат право да гласуват на избори.

Коментар

Моя крепеж е абсолютно същия, явно не се вижда добре на снимките. Единствената разлика е, че притягащите планки са от 2мм(доста по-тънки от тези на колегата),
        но това е така по две причини: първата е, че заради ветробраните това е максималната дебелина, която може да се пъхне там, и втората - те практически не носят нищо, само фиксират положението на багажника и не му позволяват да се пързаля по улея. Ще трябва да го видиш на живо.
        Колегата Сарионсен най - вероятно има в предвид тънките ламаринки които са между квадратния (или двоиния П - профил) и планките които лежат на водосборника !
        [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

п.п. Колега каква е крайната цена на тези рейки ?
          [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Е, отде да знам? Нали аз съм го правил. Няма да се пуска в серия, та да му правя калкулация.
            Но общо взето, не е скъп. Само за лазера съм плащал и за предпазителите за водостока-тях ги купих от "Улмер", 2 м за 9,50 лв.
            Отива 1 м, ама ме беше срам да поръчам толкова. А то е хубаво да има за резерва.

Коментар

Това за труда го знаех , ама щом и материалите са безплатни нещата стават много тънки
              Питам защото преди да сложа големия багажник имах подобни рейки купувани втора употреба за 70 лв. + 10 лв за направа на ключета . Идеята е да могат хората да преценят кое ще им е по евтино да отидат при майстор железар или да търсят втора употреба .
              Иначе тези предпазители за водосборника има ли ги снимани ?

Коментар

Колега, материалите не са без пари, просто не са скъпи. Четири метра ПЕЗ 40х40х2, два метра 35х35х2, 24 бр. нит-гайки М6 и 6 бр. перчати гайки М8.
                Това едно на друго е около 30 лв. За лазера ми взеха по 6 лв. на бройка като на свой човек. Предпазителите не са снимани специално - те са като всички други "ръбоохранители"(бати думата) и струват общо по-малко от 5 лв. за целия багажник.
                Това е, че са с поръчка, защото вътрешно са 6 мм, което не е много разпространено, обикновено са до 2 мм.
                Мене просто стандартни рейки не ме устройваха, защото са от по-тънък материал, макар и оребрени. Иначе 3-те рейки за 70 лв. са без пари направо.

Коментар

Ето какво измислих и направих аз. Един за мен /по кривия/ и един за приятел. Тръбите са Ф22х1,4
                  Прикачени файлове
                  GSM 0877 08 99 19
                  Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Супер са, браво Ице!
                    Само измисли захватите!
                    Колко ти излязоха материалите за 1 бр.?

Коментар

Захватите ще са тези. Само ще сменя профила с по здрав.
                      Ще видя какво ще измислям за под.
                      До тук 60 лв. за двата броя.
                      Прикачени файлове
                      GSM 0877 08 99 19

Коментар

ето за този багажник ти говорех,той е с мрежаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:1030892.jpg
Прегледи:1
Размер:146.3 КБ
ID:5464829 ето и друг,при който са му оставили планки за халогени Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.ashx.jpeg
Размер:18.4 КБ
ID:5464830 има възможност закрепването да е с планки,а не с напречни греди,не знам дали ще е по-евтино а и здраво,но ето един пример Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7386743_5_585x461_rev010.jpg
Размер:97.5 КБ
ID:5464831както прецениш,ама лично аз мисля,че с напречни греди ще е по-здраво,ПОЗДРАВИ

Коментар

Определено ще е с напречни профили 20/10 и мрежа. Дано успя да намеря такава.
                          GSM 0877 08 99 19

Коментар

Днес го наложих на джипа да видя как му седи. Нарочно го направих по къс, защото имам планове да слагам фарчета отгоре, а някъде четох, че не трябва да осветяват предния капак.
                            Прикачени файлове
                            GSM 0877 08 99 19

Коментар

Между планките и тръбите ,така ли смяташ да го оставиш,само точковано с Цо-то !
                              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                              Анатолий Пейчинов o8875о9815
                              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                                Между планките и тръбите ,така ли смяташ да го оставиш,само точковано с Цо-то !
                                Не, разбира се. Като прикапя и напречните профилчета за пода тогава ще заварявам всичко.
                                Профили намерих. В петък ще ходя на Плевен за мрежа, че тук няма нищо.
                                GSM 0877 08 99 19

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X