Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнения и доработки при G Klass

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сравнения и доработки при G Klass

Гледам слагат ОМ606 яко по тия Геги.
    Кой с преправяна помпа, кой с оригиналната и бутат цялата електроника някъде.
    Ако имаш време и нерви се хващай на хорото.
    Мечта ми е и на мен ... ама нЕма
    Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
    Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
    Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

А защо двигател 300 ТД е по добър от 350 ТД...?
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
        А защо двигател 300 ТД е по добър от 350 ТД...?
        Щото не се разпада с поглед
        Изобщо цедес 350 двигател дето да става за нещо нямат ))
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Щото не се разпада с поглед
          Изобщо цедес 350 двигател дето да става за нещо нямат ))
          Ей.....я малко по сериозно и в детайли-спамер такъв

Коментар

Съсем сериозен съм.
            Не ти трябва таралеж в гащите.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ей.....я малко по сериозно и в детайли-спамер такъв
              Ама той е сериозен. Пиши Mercedes Rod bender и чети на воля. Не пипай Мерцедес с двигател 3500 дизел.
              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                Ама той е сериозен. Пиши Mercedes Rod bender и чети на воля. Не пипай Мерцедес с двигател 3500 дизел.

Май по добре "куция" 300 GD с неговите 113 магарета.........пък ако му малеят има лесно смяна на двигател и газ......

Коментар

има лесно смяна на двигател и газ......
                  Малеят му, а смяната на двг не е мноо лесна по ред причини

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Малеят му, а смяната на двг не е мноо лесна по ред причини
                    Вече спазарих моторя....
                    То жип няма матор има..... луда работа

Коментар

350 не е таралеж. Това е стадо таралежи-стръвници. Слушай какво ти говори Търтьо и не се учи по трудния и скъп начин.
                      Последно редактирано от targa; 10-12-12, 20:24.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Да се цитирам и аз като един класик,това го има писано,но за 350 не си заслужава да тьрсиш та е го на готово.С една дума БЯГАЙ,Тьртея е повече от прав.

Мотора прегрява,скапва турбина,криви бутала и от там си отиват лагери,гарнитура на главата хвьрля заради скапани болтове,цилиндьра го прави овал и почва да харчи масло и си заминава турбинката...................Имат и серия / много дьлга серия /с лека цепнатина в главата която няма как да се завари.От там пуска антифриз в цилиндьра и от компресията криви бутала.Познават се по маслото в антифриза,много малко масло,но има ли БЯГАЙ от тая кола.Не се оправя с гарнитура на главата само,това не те спасява.

Няма толкова кофти мотор без значение дали е на Г или С класа,конструктивно е скапан тоя мотор.Няма да питам в тая година нали Гто имат проблем с радиатора на климатика или по-точно с медната шия,че на някои друго модели положението е майката си трака.

Ако ти е много мерак мотора ЗАДЬЛЖИТЕЛНО мери компресия,никакви течове по мотора,като му вьрнеш газта не трябва да прекьсва / смешно за дизел ма тия са така / и не трябва да шуми,за греене няма да пиша.

Добре е мотора да е отварян и правен,имат подобрени болтове и гарнитура на главата и за разлика от другите дизели които е добре да не са пипани за тоя е мнооооого полезно друг да е налапал кокьла преди теб и да го е поправил вече.

Ако ли не...............3 други вземи и по-малко проблеми ще имаш.

TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

И аз имам конкретен въпрос...102 мотор с 5 степенна ръчна скоростна кутия , може ли за бъде заменен ЛЕСНО със 103 мотор? Смисъл - пасват ли скоростите, картера /ако е от кола/ и тампоните на мотора. Дължината на кардана променя ли се?
                          *** Чел съм в доста теми, но въпроса е конкретен...102-103

Коментар

Само да вметна нещо от опит и в никакъв случай да не се обиждат почитателите на Гегите (и аз ги харесвам, донякъде ).
                            Карал съм дълга 350тд автомат на приятел, мисля, че се води 463. 80тка автомат, 4.2тд е като спортна кола в сравнение с тази компановка при Г-клас.

Коментар

Един въпрос и от мен...Двигател 102 с ръчни 5 скорости Гетраг, може ли ЛЕСНО да бъде заменен с 103 мотор? Смисъл лапите на мотора пасват ли? скоростите?, съединителя?, картера/ако е кола/? кардана по дължина пасва ли?
                              *** Чел съм доста по темите, ама въпроса е конкретен 102-103

Коментар

Трява ти нов радиатор,трансмисията няма да издьржи,а на другата ти трябва различно захващане,кардана се реже,че идва дьльг,кабели и генерация са други,стабилизиращата се сменя,че опира тая от малкия мотор.Общо взето всичко което питаш не пасва
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X