От: CR-V Клапани
Zero, колегата Жоро Нешев е пускал снимки за реглаж но поне аз ги виждам всичките.
Zero, колегата Жоро Нешев е пускал снимки за реглаж но поне аз ги виждам всичките.
чакаи да пробвам с експлоилера 

.Направо ме успокои..,че има майстори,които наистина са на "Ти"с двигателите на нашите машинки.Ако не е тайна..
,благодаря че ми обърна внимание..! Колата я взех "уж" обслужена..(каквото и да означава това), и във връзка с това искам да кажа,че до момента на регулирането на клапаните..,Хондето се държеше прилично..,но... след реглажа на съответните стойности 0,10/0,20..(както казах в една друга тема...,преди реглажа бяха съответно всмукателни- 0,12 и изпускателни-0,19) ,колата стана по-мудна
.
Също така и аз се чудя на акъла при така замерените хлабини защо въобще е тръгнал да ги регулира като са в перфекни норми, и де вика Жорето тая 1 стотна нито има как да я хванеш нито има как да я нагласиш че да си играеш с нея. Въобще го е направил колко да има за кво да ти вземе парите. И да питам след като ги е регулирал ти видя ли с очите си кви пластини като дебелени влизат между тях? или си взе колата готова и не си ги проверявал. Ако не си ги проверявал те съветвам да го сториш много скоро!!!! Това че вакума на изпарителя е паднал може да е признак за прекалено големи хлабини на клапаните макар че не споменаваш да трака като шевна машина.
хубаво е да се ивждат такива неща, лошото е че и аз нямам навика да снимам като правя нещо а хем съм фотограф
хубаво е да се ивждат такива неща, лошото е че и аз нямам навика да снимам като правя нещо а хем съм фотограф
!Жълтата лампа(чека),наистина светва през 3-4 дена след като изтрия грешката по"модерния начин"..
!
ама ква втора ламбда сонда бре, тая кола е с една сонда, еле пък ваща да е с две като е 147 коня, ама лично много се съмнявам 
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар