Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Самурая на Трол
Свий
X
-
От: Самурая на Трол
Хода на "старите" (нови) амортисьорите е 250мм. и 330мм.Първоначално публикуван от трол Преглед на мнениеТова са шоковете : [ATTACH=CONFIG]474911[/ATTACH] те ще носят машинката изцяло.
А това са "старите" (нови) амове [ATTACH=CONFIG]474912[/ATTACH] те останаха свободни..Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Бих ги дал срещу хубав двигател с окомплектовка за монтаж на самурая. А така или иначе ако някой има читав мотор от витара или балено- да свирка!Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com
Коментар
-
Според мен направо си търси 1.8 16в от БаленоПървоначално публикуван от трол Преглед на мнениеБих ги дал срещу хубав двигател с окомплектовка за монтаж на самурая. А така или иначе ако някой има читав мотор от витара или балено- да свирка!
Много хубав и икономичен мотор е
))
Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар
-
Не се предлагат джойнтове със метрична резба а само с инчова ,ще трябва да преправяш носачите.Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнениеМоже ли да кажете цена за джони джойнт със резба 21-22 мм незнам как се водят по инчове или цолове толкова ми е резбата на тръбата в момента
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
Аз само питам няма да ги преправям сега, нещо ориентировъчно можеш ли да кажеш като размерПървоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеНе се предлагат джойнтове със метрична резба а само с инчова ,ще трябва да преправяш носачите.Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
-
Предлагат се от два инчовите джойнтове два размера , първият е 3/4цола и 16 навивки в цола а втория 1 цол и 14 навивки в цола . Цената е 42 долара в щатско.
П.П. ето ти и таблица от цолове в метрични http://www.petexbg.com/spec/spr1-4%20bg.pdfToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
Коментар
-
-
Колко струват тия шокове Ицо ?
Много ми харесва конструкцията на носачите ти.Едно ,че икономисваш горен носач,друго ,че ако подпре на някой камък отдолу по-трудно ще се огъне!Отделно отдолу под кожуха няма какво да стърчи!0887/400121 Антон Донев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Много се радвам!
Коментар