Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КВАЗИ - прераждането

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КВАЗИ - прераждането

Вече е крайно време да започна тази тема, поначало смятах нещата да се развият по този начин, макар и с известни закъснения се случиха Накратко ще напиша какво смятах да направя и какво досега е свършено, снимки ще добавям постоянно

Мислех да закупя нови гуми AT, това се случи в началото на пролетта, след дълги консултации, бяха закупени 4броя чисто нови General Grabber AT2 с размер 225/70/15 (780 с доставката и монтажа), поставих върху прясно боядисаните ми алуминиеви джанти, които 5месеца майсора бластира, боядисва, пече, лакира и така 5 пъти(160лева), покрай тях пръснахме и задната черна лайстна на пода в края на мокета. Накрая реших че ще бъдат бели и от 6-ят път се получи. След като се сдобих с така мечтаният от мен твърд таван Berman(500лева с доставката и боядисването), разглобяем от 6 части, нужен ми беше за да мога да сложа оригиналните багажни релси(80лева) за витара къса база, така че да може да се отваря задната врата със стъклото от твърдият таван и да поставя багажна кутия за покрива, която все още не съм я закупил. След придобиването му дойде ред и на цялостно пребоядисване и лек кърпеж, където е нужно, взех си един месец отпуск и се започна. Тавана беше в лошо състояние и след упорито подготвяне двата горни панела се сдобиха с люкове, беше тапициран интериорно с леко сива дамаска, след като цялата кола беше подготвена, закупени качествени материали и оригинална боя, за която нямаше код никъде по колата, но я докарахме от каталога на Сузуки, шприцнахме я, пръснахме и опекохме като гергьовско агне и теглих чертата, се оказа че е излязло около 1000лева, но съм много доволен. Бях закупил от един колега салон от Гранд Витара 2005 къса база, пробвах се да го поставя и много щеше да пасне на боядисаната ми интериорно в черно витарка, но не ми хареса че предните седалки нямат странични джобчета и му теглих една...Пуснах го да се продава, но поради липса на интерес и скоропостижна продажба на задните седалки заедно с коланите от настоящият ми салон се наложи да сложа само задните, доволен съм, малко ги доработих и сложих предни колани отзад. Преди половин година купих в Ибея нови вежди от най-широките, чакам ги да дойдат с един приятел и ще бъдат боядисани и монтирани заедно със степенките на Квази. Това засега, ако съм пропуснал нещо, ще дописвам
    Прикачени файлове

От: КВАЗИ - прераждането

Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

И още
        Прикачени файлове

Коментар

Май забравих тези
          Прикачени файлове

Коментар

Много се вманиачаваш у тоя кош
            Лудак

Коментар

Такъв съм си, нещо или го правя или въобще не се захващам

Коментар

Поздравления за положения труд!
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

На тая ръждива тенекия от 17-та снимка можеше да и мацнеш една боица, колкото да не дразни,едва ли ще изгние но все пак....
                  http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                    На тая ръждива тенекия от 17-та снимка можеше да и мацнеш една боица, колкото да не дразни,едва ли ще изгние но все пак....
                    Алиоуууууу нали трябва да си личи все някъде че е Витара
                    Лудак

Коментар

Отгоре има капачка черна и не се вижда, оксидирала се от стоене в гаража

Коментар

Не съм писал от 100години, доработих това оноваСложих предните седалки от Гранд Витарата, доработени са перфектно, много са удобни и сега не ме боли гърбът на дълги разстояниянатъкмих и раздувките и степенките. Задната врата ще се сменя, сега новата е при бояджията, изчаках да помине зимата, лятото след като я боядисах имах инцидент и това доведе до подмяната й. Ще се слага и задна чистачка, както и аларма и централно, преден булбар и контейнер за багаж, не остана много. Ще направя снимки, след като си сменя вратата и новият спортен волан(претапициран отлично) след като дойде фланеца от Ибея, до скоро

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Много хубава станала пу пу пу да не урочаса.Лятото ще я видим ли на сбирката/ако има такава/.
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                              Много хубава станала пу пу пу да не урочаса.Лятото ще я видим ли на сбирката/ако има такава/.
                              Само ако пътя до мястото на сбирката е прясно асфалтиран и няма дупки
                              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X