Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква модификация е този ХР250?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Каква модификация е този ХР250?

Първоначално публикуван от coolmanx Преглед на мнение
    Моят е модел 99-та и е със ритач и ел.стартер резервоарът е метален.
    но имам преблем със намирането на въздушен филтър някой ако знае каде се намират по ефтинки да кажи филтъра е хартиен
    Виж на Шампион дали няма да имат.
    Обикновено поддържат цялата гама хартиени въздушни за мотоциклети.
    Ама що не минеш на дунапрен и да го отпушиш малко тоя двигател?
    Дай му глътка въздух...

Коментар

Моят е модел 99-та и е със ритач и ел.стартер резервоарът е метален.
      но имам преблем със намирането на въздушен филтър някой ако знае каде се намират по ефтинки да кажи филтъра е хартиен

Твоят xr 250 см3 ли е ?
      По-добре провален опит,от колкото да не си опитал. :)

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
        Виж на Шампион дали няма да имат.
        Обикновено поддържат цялата гама хартиени въздушни за мотоциклети.
        Ама що не минеш на дунапрен и да го отпушиш малко тоя двигател?
        Дай му глътка въздух...
        Ако знаех как освен филтър какво друго мога да му направя че да стани по серт

Коментар

Ако знаех как освен филтър какво друго мога да му направя че да стани по серт
          Сложи му отворен филтър, махни шнорхела, отвори ауспуха(най-добре подходящ за модела), сложи по-големи жигльори, някои да ти настрои карба като хората и няма да си познаеш мотора.

Коментар

Извинявам се ако спамя темата,но искам да попитам ако се сложи отворен въздушен филтър ще има ли разлика във варвенето.Мерси предварително

Коментар

на моя му махнах хартиения и му сложих к&n филтър махнах и шнорхела и стана значително по рязък от ниските обороти
              vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
              Suzuki GSR600 98 hp
              Nissan Pathfinder 174 hp
              0878222 три 3 шест

Коментар

Извинявам се за тъпия въпрос но кое наричаш шнорхел

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                  Сложи му отворен филтър, махни шнорхела, отвори ауспуха(най-добре подходящ за модела), сложи по-големи жигльори, някои да ти настрои карба като хората и няма да си познаеш мотора.
                  Благодаря за отговорите . Можели да обясниш малко повече за шнорхела ,че не ми стана много ясно каква е тази част , и какви са по точно тези отворени филтри от каде мога да закупя съответно.

Коментар

шнорхел-махаш седалката и виждаш една гума от която ти влиза въздуха към филтъра тази гума се маха
                    vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
                    Suzuki GSR600 98 hp
                    Nissan Pathfinder 174 hp
                    0878222 три 3 шест

Коментар

Благодаря за отговорите . Можели да обясниш малко повече за шнорхела ,че не ми стана много ясно каква е тази част , и какви са по точно тези отворени филтри от каде мога да закупя съответно.
                      Търговците вече работят с куриери.
                      Избери си магазин и си поръчваш.
                      Консултирай се с магазинерите, те ще ти обяснят.
                      Вземи си дунапренен филтър а не КиН.
                      КиН за прахоляка казват, че не е много удачен.

За шнорхела колегата преди мен е обяснил.

Коментар

XR-ите са 3 модела S,L и R.Всичките съм ги карал S-модела баща ми се вози с него,а аз имах L ама го продадохме щото накрая все на пълна газ го карах.R-модела ми остана детската мечта.

Коментар

От: Каква модификация е този ХР250?

Здравейте от скоро имам Хонда хр 250р, моля да дадете някакви предимства и недостатъци за този мотор. Аз съм на 16 и от скоро съм в бранша това ми е първия мотор и искам да разбера нещо за него. Смениха ми маслото и масления филтър други неща за смяна? Какво да сменя по него за да ми е готов за сезона? И ми се струва, че предишния собственик е барничкал карбуратора защото мотора не гори нищо почти, но не ми харесва на 5 6 как върви струва ми се че не достига оборотите не знам бензин ли не е качествен нещо се е запушило, намален е бензина или е др проблема. Смених жилата на газта понеже едното се беше закъсало и не се връщаше, но жилата са настроени и при навиване на масура дава пълна газ. Въздушния филтър е почистен дунапренен е, ауспуха е без заглушител. Какво друго да се направи за да тръгне истински. Майстори и ендуристи го слушаха казаха че работи чисто нито чука нито пука. Маслото не ми го е горило до сега. И всичко е от карбуратора сигурно, защото и ниските обороти не ми харесват.

Коментар

Първоначално публикуван от Kiriky Преглед на мнение
                            Здравейте от скоро имам Хонда хр 250р, моля да дадете някакви предимства и недостатъци за този мотор. Аз съм на 16 и от скоро съм в бранша това ми е първия мотор и искам да разбера нещо за него. Смениха ми маслото и масления филтър други неща за смяна? Какво да сменя по него за да ми е готов за сезона? И ми се струва, че предишния собственик е барничкал карбуратора защото мотора не гори нищо почти, но не ми харесва на 5 6 как върви струва ми се че не достига оборотите не знам бензин ли не е качествен нещо се е запушило, намален е бензина или е др проблема. Смених жилата на газта понеже едното се беше закъсало и не се връщаше, но жилата са настроени и при навиване на масура дава пълна газ. Въздушния филтър е почистен дунапренен е, ауспуха е без заглушител. Какво друго да се направи за да тръгне истински. Майстори и ендуристи го слушаха казаха че работи чисто нито чука нито пука. Маслото не ми го е горило до сега. И всичко е от карбуратора сигурно, защото и ниските обороти не ми харесват.
                            Душицата му е толкова,ако искаш да те фъчка повече смени го с по силен (400/450сс.)
                            на сушата и град помага

Коментар

Какво да го сменям аз съм минал с него 300км. Това ми е първия мотор за сега се уча на него по натам по голям. Аз и този нямам правото да карам, а разликата в конете на ХР 250Р и ХР 400 не е огромна. Но все пак мерси за мнението.

Коментар

Първоначално публикуван от Kiriky Преглед на мнение
                                Какво да го сменям аз съм минал с него 300км. Това ми е първия мотор за сега се уча на него по натам по голям. Аз и този нямам правото да карам, а разликата в конете на ХР 250Р и ХР 400 не е огромна. Но все пак мерси за мнението.
                                Разликата в конете е малка,но разликата във вървенето е огромна,все едно да се сравняват магаре и кон.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X