На поляната над Рударци е много красиво в момента, но качването до там няма да е софт.Не казвам, че е невъзможно, но трябва бая мерак за да се стигне до горе. Пък и зимата там не е много приятно, непрекъснато духа силен вятър, барбекюто ще е трудно
До тук прочетеното ми звучи като да трябва да се смени заглавието на темата на "Самоубийствена мисия на 22.01.2012"В момента Арена-Бистрица през камбаните се минава за повече от час.Почти няма къде и лебедка да се закачи....А тези мераклии(евала!) с Туарега....и "клонозаобикалящия" да си направят един ХАРД в "Борисовата градина",НЕ тръгвайте без подходящи гуми!Няма смисъл
Аз разговарях с колегата Иво Краев, който ми каза, че е говорил с гогоси. Ние се разбрахме за ОМВ-Бъкстон (пада се на околовръстното срещу историческия музей. Към 10 00 часа. Заповядайте всички От там ще решим на къде ще караме !!!
Свободен е онзи, който от нищо не се бои и не разчита на нищо!
Май се заформя каране на две групи. Аз маршрута в Бистрица и Плана не го знам и ако има хора, които го смятат за тежък по-добре да не тръгваме с нагласата за софт. Над Владая е завет и си все в гората. Пътя е прекалено лесен. Да, до поляната над Рударци може да е трудно да се достигне на изкачване, но на слизане не мисля , че ще е проблем. Ако пък се реши да не се спуска надолу по по-трудния път, то самото качване до кариерите няма май да е достатъчно за офроуд преход и хора искащи да покарат. Ни така, ни иначе.
Аз съм съгласен и за Плана по маршрута, но само ме пристеснява факта, че имам лепен маркуч на охладителната система и ако натоваря джипа някъде ще се спука пак. Да не се заформи някой хард?
Преценете колеги!
иначе утре много искам да се разходя някъде и ще се включа пък докъдето стигна!
Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
0888/00-55-37
Да точно заради това на който му се кара утре да дойде направо в 10:00 на ОМВ-Бъкстон (пада се на околовръстното срещу историческия музей) и ще се разберем за 10-15 мин кои на къде ще ходи
Life Begins Where The Road Ends.
Nissan Patrol Y60 GR RD28T
0889 9две 99 55 Иво
Нема лошо и разходката утре да е на две групи.
Аз съм със стандартна джипка и гумите не са ми кой-знае какво, така, че мога да се включа само за Владая.
Предлагам и малко по-късно тръгване, например 11часа. Няма за къде да се бърза.
Какво ще кажете ?
Май се заформя каране на две групи. Аз маршрута в Бистрица и Плана не го знам и ако има хора, които го смятат за тежък по-добре да не тръгваме с нагласата за софт. Над Владая е завет и си все в гората. Пътя е прекалено лесен. Да, до поляната над Рударци може да е трудно да се достигне на изкачване, но на слизане не мисля , че ще е проблем. Ако пък се реши да не се спуска надолу по по-трудния път, то самото качване до кариерите няма май да е достатъчно за офроуд преход и хора искащи да покарат. Ни така, ни иначе.
Сега се прибирам от Бистрица. Между Камбаните и Бистрица на места има навяти преспи по около 1м. Опитах да пробия нагоре, но е доста кофти, защото отдолу пък е лед. Лошото е че продължава да духа и да навява. Аз съм за Владая.
В 10 съм на ОМВ на Бъкстон.
Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
BMW F650CS
Радо о885 5о 59 5о
Значи последно се събираме на ОМВ бъкстон, срещу резиденцията където е в 10:00, тъй като за някой хора е рано предлагам да изчакаме до към 10:30 и да тръгнем. Там според обстановката ще преценим на място къде ще се кара последно. Идеята е за софт разходка, вземете си мръвки за печене. Които има скара нека я вземе.
Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005 http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
Коментар