Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това се казва шофьор!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Това се казва шофьор!

http://vbox7.com/play:5a3f5721e7
    Респект!
    Последно редактирано от VESO4AR; 16-12-11, 21:48.

От: Това се казва шофьор!

Брехъм, а ние с едни легени не мой се оправим
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Според мен е див късмет.
      Клипа отдавна е в форума с много подобни.
      Курбан да дават и двамата това не е майсторлък.
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

Шапка на идиоти не свалям.
        Объркал е късмета със случайността, при втората обаче, въпросната дистанция за реакция е Божия благословия.
        Идиот, с една дума, навярно южен съсед, все още не умрял от тъпотиите си зад волана.

Коментар

Хмм,за курбан са всичките участници като гледам!

Не съм гледал подробности за сефте го виждам,ама ясно се вижда че гондолата удря снегорина със задната си дясна част и затова едвам го овладява а не че котролиран дрифт.
          Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Шапка на идиоти не свалям.
            Объркал е късмета със случайността, при втората обаче, въпросната дистанция за реакция е Божия благословия.
            Може и така да е но автомобила е в неговата лента. Алтернативата на това тройно разминаване е помитане на автомобила но водача на прицепа не го допусна.
            Отделен е въпроса защо се е стигнало дотам.
            Шапката долу е за адекватната реакция и разминавато с автомобила.

Коментар

Първоначално публикуван от VESO4AR Преглед на мнение
              Може и така да е но автомобила е в неговата лента. Алтернативата на това тройно разминаване е помитане на автомобила но водача на прицепа не го допусна.
              Отделен е въпроса защо се е стигнало дотам.
              Шапката долу е за адекватната реакция и разминавато с автомобила.
              Да не изпадаме в "сказки". скоростта на пилота позволяваше ли ефективна употреба на всякакви спирачки/крачни, моторни/ или на заледеното е карал "на магия", характерно пътно поведение/управление на комшитата у нас.
              Хм, в Германия са съвсем други/комшитата/, щото тоягата не лъже, а рушвета не впечатлява ченгето с размера си, най-много комшито да преспи на държавни разноски, които после ще му се приспаднат от обществено-полезния труд.

Коментар

Голям късмет си е това! Тоя май го гонеха,след 2-3 коли се вижда и патрулка с включена сигнализация.

Коментар

Заради такива "специалисти" пътищата ни станаха на гробища!
                  не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

За да не приключва темата с отрицателна оценка и за да не изпадаме в "приказки" както беше казал някой по-горе,Аз предлагам този да е главният герой.

Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

И двамата в колата обаче изпаднаха в шок след разминаването, единият само се хилеше малоумно периодически, а другия повтаряше "Вот ето, даа"....

Коментар

Майсторство... случайност, късмет... Бил съм на мястото на човека в камиона, и от опит знам, че след такива ситуации, на човек му треперят краката и хич не се мисли за майстор, а се кръсти и благославя съдбата че се е раминал.
                        Имах един случай, в който по подобен начин разминах ситуацията. Аз бях със самосвална композиция триосен камион с ремарке тип люлка, пълна с над 30тона чакъл. Причината беше, че непосредствено пред мен излезе лек автомобил от път без предимство, а аз карах със 70км/ч(всъщност при ограничение 50 – моята част от вината). В насрещното идваха коли, зад мен колона с автомобили и камиони...Още докато натиснах спирачките и ми беше ясно, че няма спиране за 15-20 метра, та с риск да обърна камиона заобиколих колицата, даже с връщане на предавка надолу и пълна газ, за да се размина с насрещното движение...После се замислих върху действията си, тогава нямах време да ги мисля... Все пак спрях пред колата, с ясното намерение да търся саморазправа. Оказа се, че половината колона която беше след мен ми беше агитка, понеже бяха видели ситуацията... И може би заради техните призиви "да го убия" и миловидния вид на човечеца в колицата(дребниък, над средна възраст с въз дебелшки очила...), се удържах само да му се накарам...
                        След няколко километра на светофар за влизане в града, до мен спира таксиджия, който караше непосредствено зад мен през цялото време. Отваря прозореца и ми вика "Евала, Бог си..." А на мен още ми трепереха краката, та дори не помня какво му казах...Ама определено не се чувствах Бог. Нито тогава, нито друг път, при подобни ситуации.
                        Добър шофьор е този, който винаги пристига там за където е тръгнал.
                        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                          Добър шофьор е този, който винаги пристига там за където е тръгнал.

Браво!
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

На клипа от първия пост ясно се вижда, че мантинелата "изправи" камиона, а не шофьора! Ремаркето просто "отскочи" от нея... Това по-скоро е пример за наличието на "Ангели-хранители" от колкото за майсторство зад волана.

Коментар

Всеки който я е работил тая професия е имал подобни ситуаций . Колкото и за добър да се мислиш една такава ситуация те приземява за части от секундата . Беше някъде 1993 - 94 година пусках с празно полуремарке гълъбец . Беше рано сутринта страшна поледица и почти целия път държах ремаркето на "ватманка" а влекача на моторна . В един момент явно съм изпуснал синхрона между двете и съм отпуснал първо ватманката защото ремаркето удари по луфта в лафета завътя се на дясно и ми изкриви десния заден ъгъл на кабината и ми счупи прозореца . Машинално съм опънал пак ватманката и съм изправил ремаркето . Спрях и поне 10 минути не можех да осъзная какво точно е станало не можех да тръгна краката ми трепереха и не можех да натисна съединителя . Не знам късмет ли е господ ли е но тогава определено беше до мен в кабината . Имах още една подобна ситуация с автобус Чавдар 11М4 по старите колеги помнят преди да построят магистралата над Правец имаше ено спускане местноста се казва "Дръвница" тогава се прибрах в София заключих рейса и повече до ден днешен на волана на автобус не съм сядал . Отговорноста за живота на 40 човека зад мен ми идва в повече .
                              Последно редактирано от sek.1; 18-12-11, 07:10.
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X