Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около София
Свий
X
-
-
От: Разходки около София
Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнениеОт 20 джипки и толкова хора , само Наско качи снимки и Пепи 4 клипчета . Айде не се срамувайте
МА и ти снима, що нищо не си пуснал?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеТи си се напил бе, три са
МА и ти снима, що нищо не си пуснал?Лудак
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнениеЕ каде ги видя тия мръвки умрях от глад , едно месце не хапнах.гледам гледам па не видех подвизи на най високата фронтера у софийско
ти,хиеноо колко си долен,аз до там можех да дойда с патрулката ама не,мен кучета ме яли
който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228
Коментар
-
Като гледам мат'реала - днес всички са се забавлявали добре. Явно лекинко съм окъснял за сбирката - към 16:30 на местопрестъплението имаше само добре ошлайфани коловози до беседката. Нищо де, не съм капо - личната равносметка за деня е едно много приятно каране и една шинирана ръка (лява). Кога съм я бастисал, един господ знае.
От чисто любопитство - Тойотовият пикап от клипчетата има ли някакви екстри като блокажи, hill descent control и бла-бла-бла, или всичко е до задкормилното?Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...
TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнениеОт чисто любопитство - Тойотовият пикап от клипчетата има ли някакви екстри като блокажи, hill descent control и бла-бла-бла, или всичко е до задкормилното?,но уви...заден блокаж си каза думата.
Дори се вижда как го включвам на клипчето.
Коментар
-
Ето малко снимки и от мен.
Интересна табела като за начало:
Край на асфалта. Който има ръчни хъбове - да ги включва:
Малко слалом между дърветата. На най-големия кораб му се наложи да обиколи, а аз настъпих една брезичка.
Напряко надолу към другия път:
Много бързо стигнахме - за около час, нищо че бяхме 14-15 джипки.
Около основното барбекю беше голяма навалица и затова импровизирах набързо:
Много джип, много нещо! Но яденето беше повече от карането .
Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар