Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фароизмиващо устройство - ремонт и снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Фароизмиващо устройство - ремонт и снимки

Така,днес и аз минах процедурата с помпата.Един съвет ,като се извади под калника между колонката на вратата и калника низко долу има бая калчица ,би било хубаво да се махне.
    Mitsubishi Padjero 2, 2.5
    тел 0898-31-о8-41

Коментар

радвам се, че прочетох темата ,и аз съм от неработещите ,още утре ще бъде разглобен ...защото идва сезона и е ад да караш след някои тир през ноща ... благодариа на всички ...
      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

От: Фароизмиващо устройство - ремонт и снимки

Лично мнение:но на 90% от паджеро не им работи тази помпа.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Първоначално публикуван от Kircho-sopot Преглед на мнение
          Лично мнение:но на 90% от паджеро не им работи тази помпа.
          Така е за П2, защото е завряна на к... в г.... с цел да се освободи място в моторния отсек, на П1 е на много удобно място и се ремонтира с песен.

Коментар

то и тук е с песен, ама в тая песен все нещо за мамата се пее...

Коментар

И ако може някой друг да я пеее ,наи добре
              MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
              MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Благодарение на тази тема и аз успях да си поправя помпата на "фарочистачките". Резултата е повече от задоволителен. Благодаря на колегата.
                Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
                0878226696; 0876927507

Коментар

Здравейте ,имам едно питане ...трябва ми дясната пръскалка за фара , на някой ако му се намира и ако не му трябва ,на мен ще ми свърши работа ,тук никаде не намирам ,а скоро не ми се очертава път ,към Софиа ...нека пише ,ще му бъда благодарен ...

Коментар

И аз минах по този път беше стръмен но изобщо не съжалявам голям кеф е.Мерси на veni1.

Коментар

От една седмица и аз съм отремонтиран!Само че имам едно питане-нормално ли е да работи секунда две и да изключва?Ако да-О.К.Ако не проблемът в биметалната пластина в ел.моторчато ли е или някъде другаде?Благодаря на всички отзовали се!
                      [B]MITSUBISHI PAJERO 2800 GLS [/B]
                      [I]Super Select 1995г. дълга база[/I]
                      тел.0888718566-Любо

Коментар

Първоначално публикуван от gologlav Преглед на мнение
                        От една седмица и аз съм отремонтиран!Само че имам едно питане-нормално ли е да работи секунда две и да изключва?Ако да-О.К.Ако не проблемът в биметалната пластина в ел.моторчато ли е или някъде другаде?Благодаря на всички отзовали се!
                        Да, нормално е.
                        Хипопотамът е интересно животно- колкото по-затъва в калта, толкова по-голяма уста отваря.
                        0878226696; 0876927507

Коментар

Веднъж вече бях правил моторчето, но след време уплътнението на оста пак започва да пропуска. Наложи се пак да се сваля. Само дето този път вместо да ремонтирам един приятел ме снабди с моторче втора употребе. Направи ми впечатление, че проблема с попадането на вода при колектора вече няма как да го има. Явно японците са се замислили, че често се поврежда, и са отдалечили турбината от моторчето, като между тях са оставили възможност водата да изтича. За да е ясно слагам малко снимки.
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DMC_0011.jpg
Прегледи:1
Размер:135.6 КБ
ID:5266856Това долу е уплътнението дето изпуска. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DMC_0008.jpg
Размер:121.3 КБ
ID:5266857Това е старото моторче, а това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DMC_0009.jpg
Размер:64.8 КБ
ID:5266858новото. Лъскавата метална скоба фиксира двете части на моторчето (турбина и електродвигател). Под скобата това е гума с "пишка", през която да изтича водата. Е това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DMC_0015.jpg
Размер:58.7 КБ
ID:5266859е кабелен сноп дето пречи за лесното сваляне на казанчето. Скобата, която държи кабелния сноп се изважда много лесно откъм двигателния отсек. Това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DMC_0007.jpg
Размер:107.2 КБ
ID:5266860е общият вид на казанчето. От другата страна е завита гърловината за наливане. При разглобяване най-напред се сваля тя от към коша.
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Полезно инфо.
                            Поздравления и благодарности!

Коментар

Колеги, темата е ясна ремонтът също, но аз бих искал да започна по лесният начин - кой и къде се намира точно бушона за фароизмиващото. Отделен само за него ли е? Схемите на бушоните са ми изтрити и не знам нито кой е нито колко ампера трябва да е. Иначе чувам цъкане на реле като натисна бутона.

Коментар

Първоначално публикуван от MDS Преглед на мнение
                                ... Иначе чувам цъкане на реле като натисна бутона.
                                Значи бушона си е здрав.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X