Лаптопа е TOSHIBA SATELLITE P300D-10V, SN: 58026788W
Историята е следната:
Лаптопа за пореден път започна да изключва от прегряване (обикновено го занасям в оторизираният сервиз защото е в гаранция на ул. Мюнхен, там го почистват за няма и седмица
и отивам да си го взема - на другият край на София - буквално). Този път реших да го пратя по куриер,услуга която се предлага от сервиза (куриера работи с тях и услугата е за тяхна сметка). Пратих го и пристигна благополучно.Първата изненада беше, че му е изтекла гаранцията.Вместо три години се оказа, че гаранцията е две години. Бях поверил регистрацията (за гаранцията) на един колега, който явно не се е справил, но проблема си е мой. От сервиза ми обясниха, че ако нищо не му правят трябва да си платя транспорта, който е 18 лв, или да му направят диагностика за 36 лв.и да не плащам транспорта. Прецених, че е разумно да му направят диагностика, от което произлезе третата изненада. Бил му изгорял хард диска, който ще струва 420 лв. с труда по сменянето му. След като се посъветвах с колега разбрах че цената му е около 80 лв. и се отказах те да ми го сменят, поисках от фирмата да си ми го върнат по куриера. Тъй като цялото това нещо се проточи две седмици просто исках да си взема компютъра. Следващата изненада беше, че въпреки уговорката за плащането на транспорта
трябва да си го платя и него.И така платих 54 лв.по банков път (не можело с наложен платеж, а само през банка) и зачаках. На третия ден от пращането ми се обадиха от куриерската фирма, че е имало грабеж и моя лаптоп е бил откраднат. Първата ми реакция беше да попитам дали е застрахован, да, но върху 350 лв.
Естествено като на всеки загубен компютър най ме е яд за информацията.Там са ми снимките на детето от последните 2 години.
Историята е следната:
Лаптопа за пореден път започна да изключва от прегряване (обикновено го занасям в оторизираният сервиз защото е в гаранция на ул. Мюнхен, там го почистват за няма и седмица

трябва да си го платя и него.И така платих 54 лв.по банков път (не можело с наложен платеж, а само през банка) и зачаках. На третия ден от пращането ми се обадиха от куриерската фирма, че е имало грабеж и моя лаптоп е бил откраднат. Първата ми реакция беше да попитам дали е застрахован, да, но върху 350 лв.
Естествено като на всеки загубен компютър най ме е яд за информацията.Там са ми снимките на детето от последните 2 години.
Коментар