Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спийд камери България (в разработка)

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спийд камери България (в разработка)

Колеги, имам една молба - ако може някой да компилира файл само с спйид камерите, без ред лайт и засади, тъй като са много досадни при каране с голяма скорост. Ако може файлът да е на латиница и да е актуален с версия 62 или по-подробен и да е съвместим с Мобиле ХТ. А и файлът Cyclops™ Safety Cameras - Europe също мисля че е много полезен и ако му се намира на някой и реши да го сподели ще почерпя

Коментар

Първоначално публикуван от kartu6 Преглед на мнение
      Все си мисля,че това зависи от модела навигация.На Нюви 760 си работи както трябва,но качвах камерите и засадите на едно Нюви 205 и там беше като при теб–сигнализираше за засадите постоянно.
      С 255W съм, но всичко е едно и също, затова си качих другата версия.

Коментар

Да ви уведомя, че след като качих този файл: bg speedcams v.062 CYR -- ednokratno preduprejdenie za zasadi.gpi и го тествах в района на Бургаска област, се оказа, че не само че не уведомява еднократно за полицейски засада, а дори и да си под скоростта продължава да сигнализира.
        По улиците на кв. Сарафово ми повтаряше за полиция, която всъщност се намира на входа около летището. Изобщо обсега на уведомяване е доста разширен. Тъй като ми се налага да пътувам из страната си връщам версия 061, защото съм я проверил и работи нормално. Моля Gadev, ако има време да погледне по - горе описаната версия и ако сметне за необходимо да направи корекция.
        Успех!
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Провери в настройките на програмата дали е зададено еднократно сигнализиране: Single.

Tools/Settings/Proximity Points/Audio Notification/Continuous-Single Tone

Коментар

Всички клеги, които са имали проблем с гласовото предупреждение да свалят отново весиите си от http://paralax.org/garmin/

Тъкмо ще се насладят на новата версия на сайта. Да благодарим на Darkstar - чудесна работа!
            последна версия на спийд камерите и засадите: http://paralax.org/garmin/

Коментар

Може и в това да е проблема. Беше на продължителен тон. Превключих го на единичен. Утре пак ще пробвам...

Е не издържах и го пробвах на симулация. Всичко е о.к. Проблема е бил при мен.
              Последно редактирано от Sim3; 26-01-11, 22:10.
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от gadev Преглед на мнение
                Всички клеги, които са имали проблем с гласовото предупреждение да свалят отново весиите си от http://paralax.org/garmin/

Тъкмо ще се насладят на новата версия на сайта. Да благодарим на Darkstar - чудесна работа!
                Наистина е станало страхотно.Едно голямо благодаря и на двама ви.НЕЗАМЕНИМИ СТЕ

Коментар

Колеги, оставаме без gadev и drakstar, по спешност ги наели за програмни директори, от центалата на Garmin в САЩ, за да оправят бъгавите им софтове на новите модели приемници!

п.п. Информацията е потвърдена ЛИЧНО от Директора на ДАНС.
                  Последно редактирано от egeniv; 27-01-11, 20:37.

Коментар

И това какво ще рече,че повече няма да ни помагат ли?

Коментар

Тя помоща им ще е по-голяма, нали ГПС-те нямя да имат бъгове. Хем и труда им ще е заплатен както трябва, пък на всичкото отгоре и ще са директори (big boss).

Коментар

Не може ли във файловете за компилиция да се използва картинката за червен светофар от тази дето е направена картата в Паралакс.

Много по добре изглежда. А за засадите да се използва полицейска кола . Някак си ми се иска по добри да ги направим картинките

Коментар

Можеш да използваш каквито искаш картинки. Само трябва да се съобразиш какъв размер ще понесе устройството. Конкретната идея звучи много добре, но се оказва трудна за реализация. Аз се опитах да направя това преди повече от година и се отказах. Или картинката закрива пейзажа, или се вижда едно мазало. Размерът е макс 24х24, а в този размер не съм намерил смислена картинка. Не мога и да си я нарисувам ...
                          Garmin nuvi 765

Коментар

Колеги, gadev е пуснал и суровите данни. Всеки може да си сложи каквито си иска картинки и звукове по свий вкус. Стига вече МРЪНКАНЕ.

Коментар

Първоначално публикуван от vtolev Преглед на мнение
                              Можеш да използваш каквито искаш картинки. Само трябва да се съобразиш какъв размер ще понесе устройството. Конкретната идея звучи много добре, но се оказва трудна за реализация. Аз се опитах да направя това преди повече от година и се отказах. Или картинката закрива пейзажа, или се вижда едно мазало. Размерът е макс 24х24, а в този размер не съм намерил смислена картинка. Не мога и да си я нарисувам ...
                              POI Loader can associate customized bitmaps (.bmp) with the points in a data file if the .bmp has the same file name as the data file. For example, a customized bitmap named "Speed_30.bmp" would be associated with all the the points in the file named "Speed_30.csv" or "Speed_30.gpx." Bitmaps must be saved in the same directory as the associated data files. Your Garmin GPS device may have image size requirements. Most compatible Garmin products work well with icons that are 24x24 pixels or smaller. Bitmaps that do not meet those requirements may appear distorted when viewed on the unit's screen. Custom bitmaps can also include a transparent color. Most compatible Garmin products use magenta (RBG 255, 0, 255) as the transparent color.
                              С 2 две думи на български: .bmp файл с размер 24х24px като за фонов цвят да се ползва RGВ 255, 0, 255 за да е прозрачен
                              Последно редактирано от Валери Недялков; 01-02-11, 17:52.
                              nuvi 3790LT flashed to nuvi 3490LT

Коментар

Да ни е честит новия ЗДвП.
                                ЗАКОН за изменение и допълнение на Закона за движението по пътищата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X