Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ХРИСТОВ И ЦЕНКОВ НА "DAKAR 2011"

Аз пък съм много доволен с отразяването от ТАМ! Като се има впредвид че нямало нет, а пък когато имало бил един като от 90-те! Драев пък лично ми каза че не веднъж са се мъчили да качват филмчета или снимки и точно да се качат "Disconnect" и това ставало само по безиностанции или други отдалечени места. Все пак имаше интервюта по телефон, видео от болницата и винаги инфо за нашите! Колко пъти сме се чудили какво става с нашите особено когато стана инцидента с Христов, първи ние получихме отговор за случващото се там точно от нашите момчета.
    Определено не съм доволен обаче от отразяването на другите медии, пълно безразличие и СРАМ! Чух че имало сърби които са били там с националната телевизия и тя е предавала директно и отразявала както си трябва. (последното немога да го потвърдя, но съм убеден че е било така) Ако има на някои да се сърдим то това са националните медии които се отнесоха малко несериозно, в последствие някои наваксаха. Надявам се че това се дължи на това че е първото Българско участие и всички бяха малко несигурни във всичко, знаете и какво стана с "Първия Български отбор" как всичко се провали за съжаление и как доверието се изпари.
    Знам и още нещо от кухнята освен че нашите са похарчили доста лични средства, са карали неподготвен джип, правили са се на механици, не са спали на легло 15 дни, нямало е нормална храна и куп други неодобства.
    Представянето на Христов и Ценков е за уважение, защото това състезание не е само "каране" а е и куп други работи които много хора немогат да си го и помислят. Това беше голяма крачка, но мисля и не последната.

Коментар

Нашите се представиха достойно! Браво!
      Догодина ще са по-силни, защото опитът е безценен. Защо не и броят на българите да е по-голям!
      Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнение
      Една типична статия за обидени журналя (целенасочено използвам този израз): http://www.dnevnik.bg/sport/2011/01/...lgarski_dakar/
      Аз мисля, че "дневник", "капитал" и т.н. издания току-що загубиха към 72000 реални или потенциални читатели, и немалко рекламодатели.
      Последно редактирано от dinko; 19-01-11, 19:42.

Коментар

Първоначално публикуван от dinko Преглед на мнение
        Аз мисля, че "дневник", "капитал" и т.н. издания току-що загубиха към 72000 реални или потенциални читатели, и немалко рекламодатели.
        Абсулютно вярно!
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 19-01-11, 21:29.

Коментар

Първоначално публикуван от Bomargroup Преглед на мнение
          Бойко, напълно си прав и заставам зад теб и Сабин !!!

Аз не съм писал в тази тема от преди Коледа и си мислех че само аз се чуствах така но явно пак сам се излагал ..........................................

За мен има значение мнението на ФОРУМА и затова го предлагам тук в ФОРУМА.
          Въпреки че е трудно заради латиницата-прочетете го все пак.
          Не те познавам- ама си велик!!!
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 19-01-11, 21:37.
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

След като ТУК имаше по 200 човека, които нон-стоп стояха в темата, значи който, го е интересувало е намерил нужния канал на информация.
            Не прави чест на Дневник да публикуват подобна статия, защото автора явно не е запознат с темата и преценката му е много повърхностна.
            Страхотна е организацията на форума и нашите хора на ДАКАР се справиха невероятно добре за първо участие.

Коментар

Понеже от малък се вълнувам от автомобилни състезания, та добре помня как чакахме да излезе някоя 3 сантиметрова статия в авто-мото свят, някъде към третия месец след финала на някое рали....
              Та сега мнооого се чудя на "недоволните".
              А тук се случва нещо голямо и различно! И в прословутия евроспорт го нямат !!!

Коментар

Аз на това акцентирах по-горе.Ето ви един участник за следващия Дакар.Ако се намерят още свестни хора или фирми със възможности може да има повече участници и репортери.

Коментар

Искам да споделя една информация която остана скрита за Пепи Ценков, а това е, че на аерогарата бяха дошли да го посрещнат чак от Добринище една кола с фенове, нашите колеги от клуб Моторел...
                  Повечето бяхме от София, някои може би не познавам, но момчетата се бяха вдигнали само и само да го видят и поздравят на живо, а стотици колеги от столицата ги нямаше на летището.
                  Аз го отдавам на факта, че са били служебно възпрепятствани....още веднъж ПОКЛОН ПЕПИ и ТОДОРЕ.

Коментар

Аз съм новак в форума, а и според мен е по правилно модераторите да си свършат работата .
                    Ти си,ти си - едно назад - публикация на нова тема - формулирай я както желаеш.Даже и един линк в "Мотоциклетите"-със сигурност ще взривиш страстите.
                    В България, а мисля че и тук има хора доста по-богати от теб. И всички се ослушват. Пич си. Нямам думи. Браво. А качествен състезател ще се намери със сигурност. Даже си мисля за един, но нека Форума да избере правилния човек.
                    Съгласен,съм напълно.

Коментар

Със скромните си усилия, ние, хората от нашия форум подкрепихме нашите приятели да отидат и отразят събитието Дакар и съм сигурен, че доверието ще бъде оправдано.
                      Не мога да разбера защо други медии и журналисти недоволстват за липсата на информация.
                      Тя, както и всичко останало отдавна вече е стока, пък не усетих някой от тях да има желание да я закупи, нито преди, нито след състезанието.
                      Ей така, за нищо, няма да я получат, за да "блеснат" като патриоти в десет секундните си репортажи.
                      Ясно е, че далеч по-здравословни за финансовото здраве са поръчковите репортажи, независимо от това, че не вълнуват никого.
                      Защо никой не иска да разбере, че за да получиш, може би, първо трябва да дадеш?!
                      Хората, които бяхме на аерогарата имахме "удоволсвието" да присъстваме на грозните сцени между журналистите, после пък видяхме и "продукта" им ...
                      Имайте още малко търпение - убеден съм, че ни очакват много часове пред компютрите/и не само/ с репортажите на нашите хора.
                      Според мен, далеч по-важно е че всичко завърши благополучно.
                      Има една немска поговорка: "След състезанието е ... преди състезанието", затова да мислим още отсега за следващия Дакар, кой знае, може би от Бразилия, Перу и Парагвай!
                      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                      ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от ТОДОР ХРИСТОВ Преглед на мнение
                        Чета и се чудя и не, не мога да повярвам и недоумявам...

За първи път пиша в темата, просто от суеверие си траех докато не стъпите обратно на българска земя.

Не знам кой нормален човек би могъл да има каквито и да било претенции към свършеното от всички вас, и да го гледа другояче освен като пример за подражание и аршин за мерене на Човеци. А за ненормалните - на кой му пука .

ВИЕ бяхте на висота. Вкарахте България в Европа и в Света, през Южна Америка. Дали публиката ви ще се окаже на нивото ви е интересен детайл, но само детайл. Нищо повече.

В крайна сметка - успехът се мери освен с всичко останало и с количеството зли приказки които ще се изсипят зад гърба ви. It comes with the territory.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                          С първото изречения съм абсолютно съгласен!

Да кажеш обаче "От репортерите нищо" - е такава обида, че просто нямам думи. Не знам Бойко какво точно си очаквал(никой не носи отговорност за твоите велики очаквания), но ти предлагам най-добре да кажеш какви пари си дал и да ти ги оправим, защото заради такива неблагодарници като теб се отказват свестни хора, които си късат гъза за да направят нещо хубаво и истинско. Догодина си гледай най-добре Евроспорт защото ако очакваш за същата такса като за кабелната ти телевизия да получиш частна телевизия много сериозно си се объркал ... само с няколко милиона еуро!!

Искам също да разясня, че подозирах какво ще стане с интерната там и специялно договорих цени и условия за наемане на Имарсат и се чудех как да осигурим средства в последния момент. Споделяйки това с Тодор Христов той лично ме обеди, че е проверил всичко и там се взимала местна сим карта и нямало проблем с нет-а, както обаче се оказа не е точно така...
                          Не си вкарвай излишно напрежение. Абсолютно никъде в поста ми няма драма и не видях от кое точно си направихте извода, че давам зор бързо да стане всичко. Много ясно, че всички трябва да се осъзнаят, да починат, да си съберат мислите и тогава да почнат да ни показват хубавите неща. Аз писах, че се надявам да ги видя тук и нищо друго. Явно е трябвало някой да го отнесе и ми е дошъл реда. Никой не коментира събраните пари и няма за какво. Благодаря за предложението и ако закъсам за пари първо на теб ще се обадя.

Коментар

Мисля че високия адреналин които съзадоха нашите момчета на всички нас и които все още не ни е пуснал си каза своето и създава прекалена пренатегнаост която явно пролича в предходни постове.Нека бъдем толерантни с Юнаците които ни донесаоха радоста бъдете сигурни ще има всичко сними видое разкази но това не става за секунди и веднага,нека изчакаме и имаме търпеливост и ще бъдем възнаградени,да не даваме на разни вестничета и медийки да причини да плюят по нас от явен яд че не предцениха някои ситуаций добре.Бъразо въстановяване ви желая Български Юнаци!
                            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                            тел.088четири 9едно9 4нула4
                            -------------------------------------------------------

Коментар

Не ви знам вас,но аз се оцьклих като видях,че Тодор Христов е почнал да пише и пуска снимки толкова скоро след пристигането си на Българска земя и то след като зная какво му се е случило там.За журналистите пьк да не говорим,те както каза Близнака,още имат пяськ по бузките и поне аз зор нямам,материала е много и не ми се мисли как се подготвя едно такьв в полузаспало сьстояние.

Пийте по едно пиене и давайте да мислим за следващото голямо сьстезание и следващия Дакар,снимки и видео ще има рано или кьсно.И те са хора,и те душа носят.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

След благополучното прибиране на Драев в Шумен, ще кажа само едно голямо БРАВО.

България има своите първи състезатели, успешно преминали технически преглед и стартирали на рали Дакар.
                                България има своя първи представител успешно финиширал на рали Дакар.
                                България има първите български журналисти получили официална акредитация и разрешение да отразяват ралито по трасето между шамарите.
                                И на последно място но не по важност, България има за първи път своите журналисти успешно завършили рали Дакар.

Добре свършена работа момчета. Много високо сложихте летвата. Дано ми се отдаде възможност за да ви се отблагодаря.
                                Ползотворна почивка и успешно възстановяване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X