Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с предния мост.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблеми с предния мост.

Здравейте колеги,имам проблем с едно П2-1999г 2800ТD.Като изключиш предния мост лампите на таблото остават да мигат.Проблема се е поевил след наводнение в купето.Влязло е в дълбока локва.Ако някой може да помогне ще бъда благодарен.
    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
    АСК Ален Мак

От: Проблеми с предния мост.

Здравей колега .
    Ами колега това е сложен въпрос . Възможните причи са много броини .
    Първо запони с профилактика на клапанчтата за подаване на вакуум .
    Второ причината да е в вакумният разделител . Аз имам такъв проблем , единият щуцер му е счупен . Ако сте влезли с висока скорост в локвата може старата пласмаса да се е счупила !
    Трето може да е нещо по електрониката .
    [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

При мен същия проблем го оправих като почистих вакумните клапани,на десния подкалник ,филтрите на тях и буксите които ги захранват ....сега работят перфектно .
      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

тъй като и аз имам проблемът на мигащите лампи,днес пак рових и се оказа че единия клапан над десния калник не работи-нито има съпротивление при мерене с омметър,нито цъка при директно подаване на ток..но при свалянето и мъченето никъде не видях филтър..аз ли не гледам правилно,а и самия клапан не може да се разглоби...и кво следва оттук??къде да търся такъв клапан,при мен е прецакан десния,този с означение Н..
        ако изобщо има разлика между двата
        куче или вълк?
        в клетка ,или свободен?
        въпрос на личен избор.
        Вихрен Илиев
        0888249888
        blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
        Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

здрасти колега ,филтри има ,само че те са в едни като кутиики,и те самите се отварят и вътре е филтара ,и са набучени така да се каже на самите изводи на вакумите на самите клапани ,на двата клапана са на различно място сега не си спомням точно кой ,как и каде ,но ако изкаш ще направя снимки не ми е проблем ...а и те самите може някои преди теб да ги е извадил напълно ,те се свалаят много лесно ...
          MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
          MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

проблемът е че при мен единия датчик( десния) не показва съпротивление с мултицета,докато левия си има 45 ома..което ме навява нам исълта да търся таквоз чудо
            куче или вълк?
            в клетка ,или свободен?
            въпрос на личен избор.
            Вихрен Илиев
            0888249888

Коментар

Ето и малко снимки на въпросните клапани с филтрите...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0726.jpg
Прегледи:1
Размер:119.5 КБ
ID:5230962Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0731.jpg
Размер:95.7 КБ
ID:5230963Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0734.jpg
Размер:90.4 КБ
ID:5230964Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0725.jpg
Размер:123.3 КБ
ID:5230965Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0728.jpg
Размер:93.7 КБ
ID:5230966Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0733.jpg
Размер:113.3 КБ
ID:5230967Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0738.jpg
Размер:132.4 КБ
ID:5230968Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0727.jpg
Размер:160.6 КБ
ID:5230969Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0724.jpg
Размер:118.7 КБ
ID:5230970Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0737.jpg
Размер:133.0 КБ
ID:5230971Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0732.jpg
Размер:94.2 КБ
ID:5230972Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0729.jpg
Размер:110.8 КБ
ID:5230973Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0722.jpg
Прегледи:3
Размер:81.4 КБ
ID:5230974Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0736.jpg
Размер:115.7 КБ
ID:5230975Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0723.jpg
Размер:67.7 КБ
ID:5230976Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0735.jpg
Размер:130.2 КБ
ID:5230977аз също ги свалях вътре в тях пръсках с WD40 и подавах ток принудително ,докато не излезе цялата мръсотия ,сега съм без тези дунапрени ,и още се чуда какъв материал да сложа за филтър ,но засега работят перфектно ,и моста сиработи добре ...

Коментар

Еми колега намираш някаде втора ръка ,почистваш ,слагаш и караш ,дано имаш успех ,аз бях стигнал дотам да се включва сам предия мост ,но не напълно а частично ,и се чуваше страшно стържене ,но засега работи добре ...

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                  сега съм без тези дунапрени ,и още се чуда какъв материал да сложа за филтър ,но засега работят перфектно ,и моста сиработи добре ...
                  Без дунапрените не бива, защото ще се напълнят вакуумните магистрали с мръсотия, сложи пак нещо подобно, защото ще го оставиш така и после ще има повече поражения.

Коментар

Да знам че небива ,но нали знаете всяко временно ,става за постоянно ...то и с тях беше мърсотия вътре, какво остава без тях ...само трябва д анамеря някакъв подобен материал.

Коментар

да го е..аз мислех че тва са капачки някакви,а то били филтри...при мен проблемът е в "жълтия" клапан...и не е от филтъра-явно вътре се е бъгнало нещо..до скоро ту работеше ,ту не ,което ме навява на мисълта че има прекъснато нещо,но пустия клапан не се отваря,капсулован е
                      сега ако някой има идея откъде да си купя нов или секънд хенд-ще съм благодарен във вид на бира и кИфтета
                      куче или вълк?
                      в клетка ,или свободен?
                      въпрос на личен избор.
                      Вихрен Илиев
                      0888249888

Коментар

колега от форума знае каде има един бензинов но миля, че няма разлика ...http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=107115

Коментар

MB620532 това им е ОЕМ номера, двата вървят заедно като резервна част, обаче откъде - май вярно от морга най-добре

Коментар

Колеги,Благодаря за отговорите.Като разрешим проблема,ще пиша.
                            Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                            АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                              Ето и малко снимки на въпросните клапани с филтрите .........
                              .....
                              Калега браво за хубавите снимки .
                              [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X