Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спорове и препирни

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спорове и препирни

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
    Мооооууу ли си сигурен???
    Незнам за него, ама аз съм 100% !

Коментар

Първоначално публикуван от Kirchev Преглед на мнение
      Незнам за него, ама аз съм 100% !
      Значи си 100% в грешка! ДЕЦА......
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Е хора това е спор който няма край.Един не сподели с какво е предпочел дадената марка.Аз ще ви кажа лично за мене,значи Ктм си излиза със спирачки Брембо, дебело курмило Магура ,къдрави дискове,предница WP,хидравличен съединител,регулируеми ръчки на съединителя и предната спирачка и др.А на Ямахата трябва всичко това допълнително да го платиш,по натам клапаните се регулират за 10минути/няма пулове/,съединителя е на перо/няма жило/ и последно моя EXC 450 е с 10кг. по лек от WR 450.Успех ямахаджий.

Коментар

Всъщност ,може би в някоя друга тема беше (не помня) съм изказал доводите си за избор на мотор... освен всичко което е изброил "petaca", да добавя думите на един приятел който смени няколко мотора но в момента няма (семейни причини) ,та той казва "КТМ-а при моторите е това което е Калашников при автоматите"
          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от petaca Преглед на мнение
            Е хора това е спор който няма край.Един не сподели с какво е предпочел дадената марка.Аз ще ви кажа лично за мене,значи Ктм си излиза със спирачки Брембо, дебело курмило Магура ,къдрави дискове,предница WP,хидравличен съединител,регулируеми ръчки на съединителя и предната спирачка и др.А на Ямахата трябва всичко това допълнително да го платиш,по натам клапаните се регулират за 10минути/няма пулове/,съединителя е на перо/няма жило/ и последно моя EXC 450 е с 10кг. по лек от WR 450.Успех ямахаджий.
            абе пич няма значение какви екстри ти има мотора,моят може да е без екстри като твоя портокал но да те правя на смешен, нали знаеш че добрия фудбоилист и със спукана топка играе
            YAMAHA YZ450F / Mitsubishi Pajero 3000 V6 / Opel Astra/ suzuki samurai 1.3i

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
              Всъщност ,може би в някоя друга тема беше (не помня) съм изказал доводите си за избор на мотор... освен всичко което е изброил "petaca", да добавя думите на един приятел който смени няколко мотора но в момента няма (семейни причини) ,та той казва "КТМ-а при моторите е това което е Калашников при автоматите"
              то иу аз мога да казвам много работи

Коментар

Първоначално публикуван от hari_yzf Преглед на мнение
                то иу аз мога да казвам много работи
                Пич, чакаме те на следващия кръг да ни направиш смешни!!!
                Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

абе пич няма значение какви екстри ти има мотора,моят може да е без екстри като твоя портокал но да те правя на смешен, нали знаеш че добрия фудбоилист и със спукана топка играе
                  Абе пич,тука моторите ли коментираме или кой колко кара,но ако е така мога и на тая тема да ти отговоря щото върху клавятурата всички са карачи.

Коментар

несъм казал че съм карач,а че мотора и без много екстри може да върви,аз несе състезавам а карам за удоволствие и се кефя

Коментар

Еха, весело а? Ма как Ви се радвам, като чета постовете! И кво за КТМ-те ?

Тва, е като вица за тоя дето носил камък на гърба си по баира и приятеля му го питал ма за кво мъкнеш тоя камак бе луд???
                      А тоя с камъка отговорил ми то е като с КТМ-а в гората наеш ли като го хвърля на земята, колко ми е гот?!
                      WR400-in-in-in...
                      LZ1RAO

Коментар

Всеки кара това което му е удобно, мазохисти карат ктм, останалите карат японски машини. А това момченце с цвайката да замълчи и да не става смешен. Такива като него много. КТМ-ите са направени за хора с повече финансиии, като протече помпата на съединителя трябват пари, а на останалите мотори само жилото се сменя. Предвид къдравите дискове, някъде из американските сайтове четох, че с тях се спирало по малко, площта на накладките била по-малко, не знам колко е вярно ама се замислете. Вярно са по красиви и отварят мотора ама ...

Коментар

Синьото нещо като го хвърлиш , не ти е гот ,щото после -това мноо скъпо, онова мноо скъпо...другото пък хич го и няма...а , еврика ,ша звънна на 20-тина места , има сини неща на части ...
                          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                            Синьото нещо като го хвърлиш , не ти е гот ,щото после -това мноо скъпо, онова мноо скъпо...другото пък хич го и няма...а , еврика ,ша звънна на 20-тина места , има сини неща на части ...
                            Юрганчеее ,кво разлайваш пак хорицата те ви закючиха едната тема ти почна и тук )да си карат моторетките,каквито и да са те ти твойта Катма вземи я изкарай малко че ще вземе да се схване и ша са бъгяса)
                            ако не дай я за един уикенд да я поразмачкам малко )
                            и виж те поне си ги карат а не си ги държат в гаражите като паметници ))
                            Който не кара той не пада :mrgreen:
                            http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

той сигорно КТМ-ма с юргана ще го е завил че да не настине,а ти искаш да го изкара

Коментар

той сигорно КТМ-ма с юргана ще го е завил че да не настине,а ти искаш да го изкара
                                ))))))))) абе май го е изкарал тази неделя че гледам някой го е фраснал във фейса
                                http://www.facebook.com/?ref=mb&sk=m...37954952905151
                                ама то сигурно това му е излизането от 2 месеца насам )))
                                Който не кара той не пада :mrgreen:
                                http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X