Аз ще донеса малко домашно винце. То предимно за Влади, нали, ама ако ти даде ще го опиташ :Р
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
За съжаление за утре си имам други планувани отдавна занимавки. Иначе с удоволствие. То аз по принцип ходя в Драговищица на вилата в неделя, ама тоя уикенд ми е наопаки заради въпросните занимавки.
Пожелавам приятно прекарване (в което никак не се съмнявам). А все някой път ще се видим и черпим, със или без повод. То такъв не е и нужен де.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Днес беше много, ама мнооооого тежък и продуктивен ден.
Резултати:
- сериозно размътване на реката
- закъсване (не уточнявам кой е закъсал)
- протекла кормилна кутия
- изпечено солидно количество месо
- същото количество- ИЗЯДЕНО
- 1 шише мастика със ментов сладолед- ликвидирани
и куп други глезо.... така де- тежки задачи.
Поводът за дивия купон беше рожденният ден на пръв зевзек Чоко, който разби компанията със страхотна музика, скара и уникални лафове!
Ранния обяд
Чоко се захваща с тежка, задача- да запали джантата, докато прокапва дъжд.
Времето се опита да ни уплаши и с облаци, но Чоко звънна 2-3 телефона и жаркото слънце пак запече.
Снимките казват достатъчно
През цялото време тече ревизия и отводняване на бойните машини.
Някои убиваха жегата с много сладолед.
Софрата е сложена
Ей, да не изцапате покривката, че водоструйката не работи!
Ей, тая коприва днес...
Дядо Владо учи младите на мъдрости
Ех, Лазо, Лазо, още Лазаре- защо купона проспа ми ти- сядай да пиеш и да ядеш, че... (народно творчество)
Коментар