Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лошо приемане на сигнала на радиостанциите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лошо приемане на сигнала на радиостанциите

Здравейте,
    Тъй като много рядко слушам радио, едва наскоро установих, че фабричното аудио се представя изключително лошо при приемане на сигнала на радиостанциите. Не видях никъде отвън на колата да има антена. С вградена антена ли е, с вътрешна ли? Факт е, обаче, че приемането е отвратително, дори и на радио "Хоризонт". Моля, споделете мнения.

Поздрави
    Jeep Cherokee, 2.8 CRD Wild Dream Edition
    Nissan Almera N16 2.2 DI
    LZ1MAS

До: Лошо приемане на сигнала на радиостанциите

извади сд-то и виж дали е вкаран кабела за антената и дали прави хубав контакт

Коментар

И аз бих те посъветвал да видиш кабела за антената, която е вградена. Аз точно обратното ще кажа. Jeep имат едни от най- добрите вградени антени, защото на места където с другите коли пращи и не мога да позная каква е песента, с Гранда имам кристален звук. По магистралата за Пловдив ми прекъсна радиото за 5 минути, но веднага след това намери няколко станции и ги прие идеално.
      R 727cc BB KIT
      ZJ V8
      WK2 V6

Коментар

Мойто пък е с дълга "телена" външна антена от дясната страна, извита успоредно на предното стъкло и дълга точно до покрива на джипката. Изглежда ми фабрична пустото "Sales code RBK" (каквото и да значи това ) така в книжката е описано радио-CD-то не хваща като че ли всички нашенски станции, поне тези, които аз имах обичай да слушам, напр. Jazz FM - сега се налага да слушам друго, като все попадам на някакви "фешън" или "техно" простотийки... Четох някъде, че било въпрос на настройка, нещо трябвало да му се направи, `щото имало разлика между европейските и US FM честоти, ама нямам време да го разгадавам...
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Мойто пък е с дълга "телена" външна антена от дясната страна, извита успоредно на предното стъкло и дълга точно до покрива на джипката. Изглежда ми фабрична пустото "Sales code RBK" (каквото и да значи това ) така в книжката е описано радио-CD-то не хваща като че ли всички нашенски станции, поне тези, които аз имах обичай да слушам, напр. Jazz FM - сега се налага да слушам друго, като все попадам на някакви "фешън" или "техно" простотийки... Четох някъде, че било въпрос на настройка, нещо трябвало да му се направи, `щото имало разлика между европейските и US FM честоти, ама нямам време да го разгадавам...
          иди в някоя морга, вземи си антена от бмв скрита, слагай я под някоя броня и си готов това ще го направя тази седмица с моя черокан, че ми писна от тая ел. измишльотина, дето трябва да я прибирам всеки път преди да мина някой храст... а и не лови добре!

Коментар

Не ми пречи антената, мисля, че това е стандартната евтина комплектовка за модела:
            http://expertautosimages.com/user_im...lity.571.1.jpg
            http://www.forsalebymormon.com/FILES...F6D0E93BEC.jpg
            моята обаче е "фабрично" прегъната и следва точно контура на предната дясна колонка ( или както се казва - имам предвид рамката на предното стъкло) и не закача никъде по храсталаци нито на механична автомивка (поне до момента).
            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Не ми пречи антената, мисля, че това е стандартната евтина комплектовка за модела:
              http://expertautosimages.com/user_im...lity.571.1.jpg
              http://www.forsalebymormon.com/FILES...F6D0E93BEC.jpg
              моята обаче е "фабрично" прегъната и следва точно контура на предната дясна колонка ( или както се казва - имам предвид рамката на предното стъкло) и не закача никъде по храсталаци нито на механична автомивка (поне до момента).
              сефте виждам такава антена... ти ли си първия собственик на колата?

Коментар

Не, разбира се Антената е като показаните на двата линка (това не е мойто Liberty, а две някакви си - от нета), само че като тръгва право нагоре, след 5-7 см. прави чупка (тъп ъгъл около 120-130 градуса) в посока, обратна на движението - все едно вятърът при каране я "духа" като сламка и продължава успоредно на колонката. Не личи някой да я е огъвал с клещи - тъпият ъгъл е "фабричен" и идеално съвпада с наклона на предното стъкло. Нямам снимки в момента на този комп.

Коментар

От: До: Лошо приемане на сигнала на радиостанциите

Антената е като показаните на двата линка .
                  И аз не бях виждал подобна. Моята е на страничното задно стъкло, като реотана отзад.
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
                    иди в някоя морга, вземи си антена от бмв скрита, слагай я под някоя броня и си готов това ще го направя тази седмица с моя черокан, че ми писна от тая ел. измишльотина, дето трябва да я прибирам всеки път преди да мина някой храст... а и не лови добре!
                    Ако можеш да ми кажеш,каде точно се намира скритата антена в BMWто,че да си измъкна и аз една от моргата

Коментар

Не, разбира се Антената е като показаните на двата линка (това не е мойто Liberty, а две някакви си - от нета), само че като тръгва право нагоре, след 5-7 см. прави чупка (тъп ъгъл около 120-130 градуса) в посока, обратна на движението - все едно вятърът при каране я "духа" като сламка и продължава успоредно на колонката. Не личи някой да я е огъвал с клещи - тъпият ъгъл е "фабричен" и идеално съвпада с наклона на предното стъкло. Нямам снимки в момента на този комп.
                      Твойто е внос от САЩ или Канада, там са така антените. И на грандовете в Европа са скрити, а в Сащ са на предния десен калник ...
                      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X