Обява

Свий
Няма добавени обяви.

РАЗХОДКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: ПИНЦИ

Първоначално публикуван от the_trident
    e не се ядосваи и аз не успях да тръгна с основната група за което се извинявам на всички които имаха търпение да ме чакат,защото не запалих навреме,но после оправих ПИНцА и от яд отидох на Черни връх.можеше заедно да се разходим)
    Аз цял ден работих
    хората като видят отворен сервиз на празник и веднага решават че ще си правят колата
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

• Първоначално публикуван от vladi333
      Много ме е яд че неможах да доъда
      Поне осъществихме космическа връзка със станциите Дружба-Мургаш
      Спокойно! Нищо не си изпуснал. До Мургаш изобщо не ходихме. След като запънахме на един много стръмен и много хлъзгав баир (от който направихме връзката с тебе) дадохме заден ход. След което част от групата реши, че й стига, а останалите продължихме с една лека разходчица по долината на Елешница.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от V93
        Първоначално публикуван от vladi333
        Много ме е яд че неможах да доъда
        Поне осъществихме космическа връзка със станциите Дружба-Мургаш
        Спокойно! Нищо не си изпуснал. До Мургаш изобщо не ходихме. След като запънахме на един много стръмен и много хлъзгав баир (от който направихме връзката с тебе) дадохме заден ход. След което част от групата реши, че й стига, а останалите продължихме с една лека разходчица по долината на Елешница.
        Чувах по станцията че една Г класа се мъчи нещо
        LZ1HKW

Коментар

• Влади, не Г класата се мъчеше а нейният шофьор
          LZ1VMH

Коментар

Чувах по станцията че една Г класа се мъчи нещо
            Не беше само Г-то. Кажи-речи всички се мъчихме в дадени моменти.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
              Влади, не Г класата се мъчеше а нейният шофьор
              На мен ми стана чудно къква добра връзка осъществихме с теб
              LZ1HKW

Коментар

Няма нищо чудно. Ние бяхме на високо и с тебе сме имали идеална пряка видимост.

Коментар

• Първоначално публикуван от Stacy
                  Първоначално публикуван от vladi333
                  Няма нищо чудно. Ние бяхме на високо и с тебе сме имали идеална пряка видимост.
                  Да не се чудиш. Аз съм това, ама пак съм нацелил логин-а на навигатора
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

• Направо си се зачудих.
                    Чавдаре, преборих ги снимките.
                    Едно голямо мерси имаш от мен.
                    Тортата после !
                    LZ1VMH

Коментар

• LZ1VMH

Коментар

• Това място мисля че всички го знаят. Казва се "блатото на Яро"
                        Само трябва да го заложиме като име в траковете на Събин.

[/img]
                        LZ1VMH

Коментар

• Мерси на всички зааа- леката разходка, дърпането и на Чавдар за станцията.Явно и тя (станцията) е доста необходима при такива разходки

Коментар

• Първоначално публикуван от MIKI 11
                            Мерси на всички зааа- леката разходка, дърпането и на Чавдар за станцията.Явно и тя (станцията) е доста необходима при такива разходки
                            Започва се !
                            Ако знаеш колко необходими неща ще ти трябват.
                            Иначе си прав, че разходката беше лека.
                            LZ1VMH

Коментар

• http://htftp.offroad-bulgaria.com/Go...%2006%20G%201/
                              LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                                Иначе си прав, че разходката беше лека.
                                Мдааа, лека беше разходката. Само една леко изкривена задна броня (или както там му се казва на онова желязо отзад на УАЗ-ката) на Влади, че даже и лебедката му не можа да изпуши.
                                На всичкото отгоре не можахме ни джипките да окаляме, ни да ги счупим целенасочено. Отиде ни имиджът!!!

Общо взето, намерението ми беше да направим едно ходене до Мургаш, по възможност с минаване по трасето на газопровода.

При работното съвещание на групата едни колеги рекоха, че то пътят към Мургаш бил лек и скучен, други казаха, че трасето на газопровода можело и да е трудно проходимо по това време. Та, в крайна сметка се реши да се направи една импровизация като се тръгне по непознат път. Нещо Влади рече, че оттам май преди време било минавало трасето на състезание. Та тръгнахме де.

Още на първото баирче се видя, че един колега май нещо е сбъркал "ваксата" и е обул джипката с неподходящи гуми.
                                А много скоро се видя, че подходящи гуми си бяха силно задължителни. Защото пътят ни доведе до тук:

Още на първия етап червеният Самурай поради неподходящи гуми издрапа със зор, а за Тойотата се наложи "помощ от приятели".

Самураят пък получи малко помощ при слизане, след като разумно реши да не продължава.

Останалите продължихме на горе. При сухо време това пътче едва ли би ни затруднило. Само че, теренът в този ден не беше от най-добрите. Калчица, тревичка и снежец отгоре ...
                                По-голямата част от изкачването беше лесна, но в горната част играта позагрубя. Оказа се, че на едно място трябва да се направи змейка през зона с неприятно изглеждащи камънаци. Е, от страх да не счупя нещо, там изгубих скорост и за 3-ти път констатирах, че на стръмно, покрито с тревица и камъни, МТ/R-ите не са толкова добри.
                                Поради което се наложи едно подръпване.

Най-свой ред пък аз подръпнах Патрула на колегата MIKI 11, който, между другото, се справи много добре на втората си разходка.

Някои си се качиха и без особени проблеми.

Лично за мен тук изненадата беше поднесена от Тойотата. Тъкмо се чудех дали колегите ще успеят да издрапат с тези гуми и Тойотката се възнесе доста устремно. Оказа се, че юнаците са сложили вериги.

След това дойде ред на най-стръмната част. След 2-3 опита УАЗ-ката на Голди успя да се изкатери.

След нея подкара паркетният детевоз:

За съжаление, само LSD-то не ми стигна и на има-няма 10 м от успеха завъртях гуми на място. Опитите за самостоятелно издрапване се оказаха неуспешни и се наложи да пробвам дали на Влади лебедката работи.

Е, работеше Галоперът беше изтеглен догоре.
                                Обаче дотам!

Опитите на останалите колеги да изкатерят този участък останаха безуспешни. Не помогнаха ни хубави гуми, ни блокажи, ни вериги.
                                Стръмният наклон, в съчетание с размекнатата от обедното слънце смес от кал, трева и снежец направиха задачата непосилна за групата.
                                Поради което дадохме заден ход.

И, честно казано, по-добре, че стана така. Защото пътчето продължаваше през поне още 2 последователни спускания и качвания. А те, освен че бяха също доста стръмни, бяха покрити с повечко сняг, под който имаше най-вече трева. И според мен имаше реална опасност да се набутаме в доста сложна ситуация, ако бяхме продължили.

Без особени приключения се смъкнахме обратно в изходна позиция в близост до Бухово. Там колегите с Г-то и Самурая, които за първи път участваха в наша разходка, решиха, че им стига за деня и се оттеглиха.
                                А ние в състав УАЗ-ка, Патрул, Тойота и Галопер продължихме разходката през долината на Елешница.

Маршрутът не ни създаде някакви затруднения. Освен 1-2 леки засядания, които не ни забавиха изобщо.

Паркетник минава през блато (туй за блатото го рече Влади)

Видео:
                                26-12-2006 300 МВ
                                Последно редактирано от Чавдар (V93); 24-01-12, 21:29.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X