Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes-Bеnz CL420

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Mercedes-Bеnz CL420

Много ценна информация, ще я имам в предвид!
    Ровичкайки си из Google попаднах на тази статия, при това Българска:
    http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...-klasse95.html
    "W140 неслучайно се смята за последния от “старите Mercedes-и”, които се правеха без оглед на икономиите и развойните разходи".

Коментар

Над 8500$ е била себестойността на автомобила през 1991,почват да го мислят 84 ако правилно помня.95 уволняват 60% от инжинерите и намаляват разходите по колата като я орязват от доста неща.

На 94 имам електрическо вьтрешно огледало,а на 99 нямам,имам 2 големи тонколони вьв ввсяка врата,а в 99 е само по една малка,в 94 кабелите в моторното вьрвят в пласмасови капаци,а в 99 са хванати сьс свински опашки,в 9 като включа задна ми излизат едни рогца на задника да му следя габаритите като на стар зил,в 99 и това го няма...................и като ги паркирам една до друга и като кажа на жената,че може да имат до 1600 разлики и тя ме мисли за луд.

Вьпреки това тьрси 97-99 модел осмак или добьр шестак,но осмака е за предпочитане.Ако намериш 6.0 V8 M119 мотора или кое да е тунинг изпьлнение скачай му веднага.Повечето обаче идват с Мецершмита 12 цилиндровия мотор.Там ти трябва 6 разряд механик поне,но може да напипаш кола с телефоните и на задната седалка / мобифон е /хладилник и факс машина както и телевизор мецду седалките и допьлнителни светлини на тавана / че 5 броя са му малко /.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Re: Mercedes-Bеnz CL420

Знам, че не е баш по темата, ама ако се взима кола само за кеф, защо не се огледате за предишния модел(C126). Според мен е по-добра инвестиция. Никога не съм карал такъв дзвер, но на външен вид изключително ме кефи + ще държи цена.
        "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Ако трябва да сьм честен и аз не приемам визията на купето 140 - ни задницата ни фаровете ме кефят.Вьтре ДА,но на фаца вьн ич го няма.

Много повече бих се радвал на Кьонинг 126 примерно или едно кабрио от сьщия модел.AMG сьщо правят красавец от модела,а и 5.6 мотора хич не е за подценяване.

Последно редактирано от BENZBOSS; 08-01-10, 20:43.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Колега, взех го. На пръв поглед - теч от кормилната кутия, лагери главини , малко тампоните са за смяна, и други неща сигурно ще излязат, но нямах време да оглеждам добре, че ще си изпусна полета. А на продавача му стана лошо, за първе път е виждал някой така да заляга под кулата и да човърка...
            ПАВКО
            0888802068

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
              Колега, взех го. На пръв поглед - теч от кормилната кутия, лагери главини , малко тампоните са за смяна, и други неща сигурно ще излязат, но нямах време да оглеждам добре, че ще си изпусна полета. А на продавача му стана лошо, за първе път е виждал някой така да заляга под кулата и да човърка...
              ЕЕЕЕ то това ако е само имаш да черпиш целия форум,че и още един.Сбрали сме се в един друг форум малко полудели на темата 140, http://mercedes-bulgaria.com/ та ако/като имаш вьпроси стреляй и там ако искаш.

Да не сьм лош пророк,но ще излезе и проблем с вентилатора на парното и задни тампони на носачите и някои ситни ел.проблеми.

Да ти е ЧЕСТИТ и с много газ да го караш.

Пусни линка какво взе,поне на снимки да му се порадваме и ние.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Чакай да ти разбия сьня.

Това е само кит,пласмаси.Джантите са му около 1000$ ако си кьсметлия / нови или почти нови говоря /,пружините 350 кинта комплекта за да го свалиш около 5 см.и Спорт Билщайни.Цялата работа 2 за гуми и джанти,4 за кит,500 за окачването и там колкото за боя ти вземат и..............е те тва горе почва да рьмжи.

Ако е много мерака Брабус май правеха турбо за М119,но е една кола пари.Вдига обаче някой и друг кон
                Последно редактирано от BENZBOSS; 08-01-10, 21:23.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Ами, щастливец Честито! Да те радва и слуша!

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
                    Колега, взех го.
                    ЧЕСТИТО!!!
                    Поне на теб ти свърши работа темата. При мен нещата вече са на кантар, възникнаха и други ангажименти, та кефът малко ще почака. Нащракай малко снимки да й се порадваме и ние.
                    Добре ще е да споделиш впечатленията си от колата и някои нейни експлоатационни особености.

Коментар

Първоначално публикуван от PUCH W460 Преглед на мнение
                      ЧЕСТИТО!!!
                      Поне на теб ти свърши работа темата. При мен нещата вече са на кантар, възникнаха и други ангажименти, та кефът малко ще почака. Нащракай малко снимки да й се порадваме и ние.
                      Добре ще е да споделиш впечатленията си от колата и някои нейни експлоатационни особености.
                      Кажи кое те интересува,карам на цени в Бьлгария.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Кажи кое те интересува,карам на цени в Бьлгария.
                        Каквото е трябвало си ми казал, за което благодаря. Колата напълно се вмества в изискванията ми за хобимобил и няма как да не й се метна. Проблем не са парите, а времето- започвам няколко големи обекта и няма да имам време и да се обръсна, какво остава пък да ида до Европата и да обикалям няколко дена в търсене. Продаваните в БГ С140 са в отчайващо техническо състояние, видях дори един изгнил.
                        Така че начинанието се отлага, но не се забравя...

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          Чакай да ти разбия сьня.

Това е само кит,пласмаси.Джантите са му около 1000$ ако си кьсметлия / нови или почти нови говоря /,пружините 350 кинта комплекта за да го свалиш около 5 см.и Спорт Билщайни.Цялата работа 2 за гуми и джанти,4 за кит,500 за окачването и там колкото за боя ти вземат и..............е те тва горе почва да рьмжи.

Ако е много мерака Брабус май правеха турбо за М119,но е една кола пари.Вдига обаче някой и друг кон
                          Така ме вкарваш в неразумни мисли, и без това отново скочих в блатото поне да стигна до дъното
                          ПАВКО
                          0888802068

Коментар

А кьде е дьното,то не му се вижда края поне при моите,но те са ми коли за всеки ден,а не само за играчка и............

Почвай я,аз поне с рька на сьрцето си казах,че сток модела не ме кефи,ако се пипне малко обаче друго казва.16 цола примерно му стоят като подарени,като го видиш и се чудиш кой му е наврял тия джанти толкова под колата.Задни 10 друго казва обаче,а не пистарките с които идва.
                            Цвят,сваляне,окачване и джанта е задьлжително за модела.16 цола са били много добре 1992,сега вече не,черното си е черно за моделчета,другите цветове аз поне не ги приемам.Е може сив или бял ма черното друго казва.
                            Като му смениш джантите пьк става скакалец,тряба да му свалиш поне едно 4 прьста за да заприлича на себе си.За лимото как да е,нека вози меко,но за купето си иска Спорт амове.Не е ГТИ на Голф,но като ще е кола за кеф нека кефа да е пьлен.

Карай сьс снимки процеса,ще зарадваш една банда луди по модела.А могат и едно рамо да ти ударят било с идеи било с резервни части.Много пият обаче
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Честито и да нямаш сериозни проблеми с цедеса!
                              Искам да вметна,че течността на хидравликата е добре да е оригинална-от Балканстар,или Ивайжет.
                              Освен задължителното обслужване си провери отдушника на диф-а!!!В поне 90% от случаите е запушен,а напича яко,и налягането избива през някой семеринг,като най-кофти е,ако избие през предния- този на карето на кардана,щото след смяната на семеринга са едни финни стойности при затягането...пък колко от майсторите имат верни динамометрични ключове(ако изобщо имат,де!),инак рискът да съсипеш диф-а е огромен!Намира се в горната част на диф-а,отвива се и се почиства.Много трябва да се внимава да не попадне някоя гадорийка вътре,че отиде та се не видя!
                              Пиши впечатления и питай!
                              много автомати-слаби резултати!

Коментар

Благодаря за съветите за момента оставям всичко както си е,че ме чакат още 3 МПС та за реахабилитация и нямам деян
                                пс.вече съм и в МБ форума/последния истинския/ и съм на етап четене.
                                ПАВКО
                                0888802068

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X