Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първа сбирка на клуб УАЗ: 22,23 април 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Както искате петък е работен ден и на практика тъй като живея в Младост и мен 80% от пътя ми е през София-град обикновенно до изхода на Ломско шосе стигам за около 40мин. така ,че реално пътя до мястото на срещата ми е около час. Пиша това за да си направите сметка в зависимост кой от къде идва и да може да дойдете навреме. Аз ще чакам направо на разклона за Годеч.

Коментар

За срещата на разклона на Годеч, ще закъснея защото в 11.00 ще
      взимам пържолките така че ще закъснея с 2-3 минути
      Поръчал съм:
      70 вратни пържоли.
      210 кебапчета.
      Ако бързате не ме чакайте аз ще се оправя, ако не намеря хижата
      едно е сигурно няма да умра от глад.

Коментар

Щом е за пържолите ще чакаме нали трябва да се разтръскат добре преди печене по асфалта нищо няма да се получи.

Коментар

Скара Бира

Сериозна задача!

Вече се питам 6 бурета бира дали ще стигнат?

Понеже ще вземам проектора, дали има там голяма бяла стена или и екрана да вземам? То в буханката място не остана...
          И да си вземете маратонки за танците
          Show must go on!
          LZ1VES

Коментар

За стена не си спомням така че по добре вземи. За бирата не се претеснявай човечеството отдавна е измислило за тези цели концентрата (а съществува и чист спирт най-удобен е за транспорт)заслугите ги приписват на Вилхелм Завоевателя но може да е имало и друг откривател.

Коментар

Някой знае ли, дали този път е проходим:

Ако петъчната група разбере нещо да звънне на Еди 0888450997.

Предварително благодаря.....

Коментар

Малкия ми син се разболя още първия ден и се наложи да се върнем със съпругата ми, но пък използвам случая да кажа няколко думи по повод на първата сбирка на както вече научих официалния клуб на УАЗ - България.

Деня (петък) започна със срещата ни преди Годеч, където вече ни очакваха. Емил (buldog) претовари едно сериозно количество скара на един от УАЗ-ите и Иван Алексиев поведе колоната по един от любимите си пътища в района. По-долу ставаше за каране но основната група която се опита да щурмува високи пътища в района каза че снега все още е непробиваем. И така всички се събрахме в хижа Ком. Вечерта а и въобще цялата организация беше повече от перфектна благодарение на усилията на Веско Горанов, Иван Алексиев, Крум Алексиев, Емил и още няколко човека които с огромен ентусиазъм направиха събирането повече от добре организирано. Пътуването и събитието беше записвано със супер върховна видеотехника – да не забравяме, че фирмата на Веско Горанов (UVT) e оборудвала не една телевизия с професионална техника. Единствен проблем беше наличието на една друга група в хижата, която празнуваше нещо си с "любимата" на всички ни чалга и то колкото могат силно. Потраяхме малко като възпитани люде, пък накрая Веско, който между впрочем беше докарал пълен комплект уредби, тонколони, видео проектори и т.н. реши да им вземе думата. Нашите колони първо бяха бая по-мощни, второ групата ни още повече, та само в миг Рамщаин, Висоцки и т.н. безапелационно взеха думата. След малко от другата група пристигнаха "парламентьори" да преговарят за "медийно" време. Всички знаете че освен че сме мощна група сме и възпитани така че достигнахме до споразумение три изпълнения от тях три от нас. След известно време се забеляза, че качеството на музиката от наша страна дава своето отражение - от другата страна даже започнаха да си припяват на нашите песни и вдигнаха нивото - започнаха и български хора да с чуват...

Купонът беше як, към три часа, когато отидох да търся вода за чай на детето мислех, че няма да има никой, но какво да видя: Иван Алексиев начело и компанията яко празнуваше...

Запознахме се с други хора, които пристигнаха със своите УАЗ-и, въобще стана много добра среща.

Още веднъж искам да изкажа своята благодарност на всички, които направиха срещата възможна и изнесоха на гърба си цялата организация и специално на Веско, Иван, Крум и Емил...
                VPetrov.photography

Коментар

Клуба вече съществува!

Честито на всички Клуб УАЗ България!

Клуба бе създаден от 34 учредители!

Присъстваха и много семейства, които излъчиха по един представител, но се включиха много активно в програмата! Благодарим на всички!

Следват снимки, филми и разбира се доста работа!

Наздраве!
                  Show must go on!
                  LZ1VES

Коментар

Честито, купона беше як проблеми никакви дано има и други срещти като тази.

Коментар

Re: Клуба вече съществува!

Цялата организация беше хубава.Браво на Организаторите!Трябва да има повече такива хора.Всичко си беше супер организирано.Съжалявам само че заради падналата лавина хората неможеха да си покарат наволя!Но все пак се създаде Клуб Уаз!
                      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Благодаря ти Веско за организацията,
                        Благодаря ти Иване, че избра пътищата,
                        Благодаря Ви приятели за доброто настроение
                        Благодаря ти Яро, че ме "повози" . (И Честит ти рожден ден!)
                        Много добро мероприятие

Ето малко снимки!
                        http://htftp.offroad-bulgaria.com/Dani/2006_UAZ_start/

И трака (от София до хижата)
                        http://htftp.offroad-bulgaria.com/Da...ane_220406.gdb
                        LZ1JJJ

Коментар

Снимки и от мен.
                          Така ни тръгнаха кебапчетата

След лека и приятна разходка, пристигнаха така.

Имаше и БИРА в неограничени количества, а това е най важния
                          уред

Другия важен уред.

След такова приготовление и много голямо желание от всички

Учредяването на клуб "УАЗ БЪЛГАРИЯ" е факт,съжалявам че не
                          присъства Е100 но при следващото ни събиране се надявам да
                          бъде сред нас.
                          А това е историята ОТ-ДО

А тази УАЗка я карам аз

П.С. Първите две снимки са на Dani но са част от историята

Коментар

Въпрос
                            За къде ли бърза този УАЗ Хънтър
                            https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...Hunter_30.mpeg
                            Отговор
                            Да не закъснее за сбирката на клуб "УАЗ БЪЛГАРИЯ"
                            Лавината не прощава
                            https://htftp.offroad-bulgaria.com/buldog/%ca%ce%cc/

Коментар

Само Вранглер и Уаз могат да стигнат до такава гледка ( Лавина).
                              Гледката беше впечатляваща. Не бих искал да съм близо до спускаща се лавина с подобни размери.
                              LZ1VMH

Коментар

Сбирката

Почнах да подреждам нещата от сбирката и гледам- много голям пропуск!!!
                                Не сме събрали информация кой каква УАЗка кара, с каква беше дошъл и т.н

Така, че моля нека всеки който беше на КОМ прати снимка на колата и информация - мисля че на всички ще е интересно!

А аз ще изпратя списъка на участниците в клуба на Сашо от Карбон - официалния вносител на УАЗ, така че всеки да може да поръчва части с намаление!
                                Адреса му е: karbon_uaz@abv.bg
                                Show must go on!
                                LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X