Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Забива браузъра от флаш-а?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Забива браузъра от флаш-а?

Клипове или флаш игри, веднага забива целия браузър, пробвано и с ИЕ и с мозила, ънинстал и на браузъри и на флаш-плейър, без резултат. Уиндоус 7. Качих и флаш блок - и пак същото
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

От: Забива браузъра от флаш-а?

Актуалният е: Adobe Flash Player 11.1.102.55. Ако това ти помогне. При мен и двата споменати браузъра работят с него. Може и флаш-блокера да се е сбъгясал.

Коментар

А колко ти е бърз компютъра. С какви параметри е?

Коментар

Re: Забива браузъра от флаш-а?

Не са важни параметрите, вкъщи забива на фаерфокса и не го намерих от какво е, сигурен съм че ако преинсталирам компа ще се оправи

А на моя лаптоп идва от драйверите на видео картата (АТИ) имам го същия проблем, когато работя на 2 монитора и има отворен флеш, не винаги но се случва.

Решение не съм намерил - при мен забива не само браузъра а целия уиндоус.

Коментар

При мен не е забивал чак, но не искаше да ми отваря клиповете от ви бокс и ми отваряше по странен начин сайта тук и фейса... все едно не се е дозаредил... Няколко пъти слагах флаш плеъра на ново...Последният стана отведнъж
          Няколко пъти свалях оттук - http://get.adobe.com/flashplayer/ и не се получи... После го смъкнах оттук(нямам идея каква е разликата)- http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html (и по точно това - Download the Windows Flash Player 11.1 ActiveX control content debugger (for IE) )и стана, сега нямам проблеми

Коментар

Първоначално публикуван от caterpilar Преглед на мнение
            При мен не е забивал чак, но не искаше да ми отваря клиповете от ви бокс и ми отваряше по странен начин сайта тук и фейса... все едно не се е дозаредил... Няколко пъти слагах флаш плеъра на ново...Последният стана отведнъж
            Няколко пъти свалях оттук - http://get.adobe.com/flashplayer/ и не се получи... После го смъкнах оттук(нямам идея каква е разликата)- http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html (и по точно това - Download the Windows Flash Player 11.1 ActiveX control content debugger (for IE) )и стана, сега нямам проблеми
            Невороятно но си реших проблема които бе свързан с насичането на клипчетата които гледах във вбох 7 и ютуби. Три дена омазвах лап топа си с разни плеяри и какво ли не, погубих сума време слагам и премахвам браузарите на лап топа си но просто е искал този вапросен флаш плеяр ..които посочваш ти caterpilar ..много благодаря без ваша помощ нямаше да се справя. Накрая щях да реша да сменям операционата система.. :* :* :*

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
              Клипове или флаш игри, веднага забива целия браузър, пробвано и с ИЕ и с мозила, ънинстал и на браузъри и на флаш-плейър, без резултат. Уиндоус 7. Качих и флаш блок - и пак същото
              Ако наистина ти се занимава... мога да опитам да помогна по два начина - мога да погледна отдалечено през teamveiwer - ако ми се доверяваш достатъчно (естествено програмата ти позволява да виждаш какво правя и съответно да го спреш ако не го одобряваш), или ако ти се занимава мога да ти обясня как да си отвориш log файловете на Windows-а и общо да циклим защо става така.

Коментар

Тя темата е доста стара. Почнах да ползвам хром-а и нямам проблеми.
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Видях аз, но вече бях писал, а и проблемите с Flash са ми слабост от известно време Имам няколко дружки, които пишат активни сайтове и като стане дума за Adobe (хеле flash) почват едни такива да ги редят дето и дърт циганин ще накарат да се изчерви

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X