Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колеги, моля за съвет за гуми!!!???
Свий
X
-
От: Колеги моля за съвет за гуми!!!???
За пробване - не съм ги пробвал, но много сериозно съм се загледал в тях. Лошото е, че в Европа няма 15-цолови над 31". А май и 16-цолови над 265/75 (32") няма.Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар
-
И аз ги заглеждам от известно време. Хем изглежда по-добро (по-кално) от BFG, което аз недолюбвам, нем си има и доволно количество ламели, та зимата няма да е крайно зле.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
http://diana-ltd.com/index.php/products/view/18 тука има доста размери !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от MimoLinori Преглед на мнениеАми колеги вече съм ги поръчал и утре ги слагам.Ще пиша отзиви като му дойде времето.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]271191[/ATTACH]Ако това ти харесва-пиши...Взех си четири.Размера е 265/70/15Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеТова е само за асфалт, и само за зимата.
Коментар
-
В друга тема писах за тази гума, но и тук да я похваля... Аз също още не съм я карал. Всъщност имам една бройка, която возя като резервна. На този модел ми обърна внимание мой приятел, който работи в USA за голяма нефтодобивна компания. Живее в Хюстън, но поне 4 месеца от годината е командирован в Аляска. Още през Август започнах да ровя за зимни гуми и той ми спомена, че всичките им служебни пикапи в Аляска са обути с този модел гуми от миналата година. Аз понеже съм Тома Неверни не обърнах внимание на това, но след няколко месечно ровене в нета, четене и сравняване установих, че избора на този модел за експлоатация по тежки терени през зимата е може би единствената алтернатива в момента. Тя се оказа единсвения модел МТ гума предвидена и обозначена за експлоатация при зимни условия. В последствие поразпитахме негов колега, чиято работа в Аляска е свързана с много обикаляне из горите и той твърди, че до този момент това е най-добрата гума за тези условия която е карал. Твърди, че и на твърда настилка се представя перфектно. Абсолютно необяснимо е за мен защо в скапаната ни Европа се предлагат само малки размери гуми от всички марки и модели, вкл и тази. Стигаш до 33 цола и натам греда, много рядко се мярка някоя 35 цолова по офертите. Да не би някаква тайна европейска норма да е причината и да ни забранява да караме истински джипове, а да трябва да се задоволяваме с лагерни количкиИначе чат-пат разни дребни търговци внасят и предлагат, но в централните европейски складове на производителите няма големи размери и за поръчка.
My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.
Коментар
-
Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение...Да не би някаква тайна европейска норма да е причината и да ни забранява да караме истински джипове, а да трябва да се задоволяваме с лагерни колички...
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Не точно забранено, а изисква процедура по узаконяване на промяната. Щом минеш през тази процедура и ти впишат размера в талона няма проблеми. Така е и в USА, така е и в Европа. В щатите за един преместен страничен мигач минаваш на допълнителен преглед, а какво остава за сменен размер гуми. Въпросът е защо липсват от пазара в Европа.
едит/
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеА аз не знам да има джипка, дето да излиза от завода с 35-ци.
- Jeep J8 (армейския вариант на Wrangler JK) - произвежда се в Египет и като опция се обува с 35-ци
- H2 излиза от завода с 35-ци - (315/70-17)
- H1 с 37-ци (37/12.5-17)
сигурно има още доста "джипки", ама и тези стигат за сега
Ето го убавеца с 35-ци
Последно редактирано от elbgt; 16-11-10, 16:19.My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.
Коментар
-
Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнениеНе точно забранено, а изисква процедура по узаконяване на промяната. Щом минеш през тази процедура и ти впишат размера в талона няма проблеми. Така е и в USА, така е и в Европа. В щатите за един преместен страничен мигач минаваш на допълнителен преглед, а какво остава за сменен размер гуми. Въпросът е защо липсват от пазара в Европа.
едит/
иначе H2 излиза от завода с 35-ци - (315/70-17), а пък H1 с 37-ци (37/12.5-17)Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от MimoLinori Преглед на мнениеАми колеги вече съм ги поръчал и утре ги слагам.Ще пиша отзиви като му дойде времето.
Колега ако не е таина какъв размер си поръчал ?[SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар