Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги, моля за съвет за гуми!!!???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги, моля за съвет за гуми!!!???

Идва си зимният сезон и съм решил да си взема нови гуми-спрял съм се за сега на
    GOODYEAR WRANGLER DURATRAC Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Goodyear-Duratrac.jpg
Прегледи:1
Размер:17.6 КБ
ID:5906570

дайте мнения за тях,ако някой ги е пробвал а и съвет за други марки няма да е излишен.

Джипът се кара смесено-пресечен терен и асвалт.
    Благодаря предварително!!!

От: Колеги моля за съвет за гуми!!!???

Съвсем прилична гума!

Коментар

За пробване - не съм ги пробвал, но много сериозно съм се загледал в тях. Лошото е, че в Европа няма 15-цолови над 31". А май и 16-цолови над 265/75 (32") няма.
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

И аз ги заглеждам от известно време. Хем изглежда по-добро (по-кално) от BFG, което аз недолюбвам, нем си има и доволно количество ламели, та зимата няма да е крайно зле.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ами колеги вече съм ги поръчал и утре ги слагам.Ще пиша отзиви като му дойде времето.

Коментар

http://diana-ltd.com/index.php/products/view/18 тука има доста размери !!!

Коментар

Първоначално публикуван от MimoLinori Преглед на мнение
              Ами колеги вече съм ги поръчал и утре ги слагам.Ще пиша отзиви като му дойде времето.
              Задължително пиши!
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dunlop_grandtrek_sj6_lg.jpg
Прегледи:2
Размер:20.4 КБ
ID:5228969Ако това ти харесва-пиши...Взех си четири.Размера е 265/70/15

Коментар

Първоначално публикуван от sithius Преглед на мнение
                  [ATTACH=CONFIG]271191[/ATTACH]Ако това ти харесва-пиши...Взех си четири.Размера е 265/70/15
                  Това е само за асфалт, и само за зимата.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Това е само за асфалт, и само за зимата.
                    Да така е Sparky.Аз исках чисто зимни гуми.

Коментар

В друга тема писах за тази гума, но и тук да я похваля... Аз също още не съм я карал. Всъщност имам една бройка, която возя като резервна. На този модел ми обърна внимание мой приятел, който работи в USA за голяма нефтодобивна компания. Живее в Хюстън, но поне 4 месеца от годината е командирован в Аляска. Още през Август започнах да ровя за зимни гуми и той ми спомена, че всичките им служебни пикапи в Аляска са обути с този модел гуми от миналата година. Аз понеже съм Тома Неверни не обърнах внимание на това, но след няколко месечно ровене в нета, четене и сравняване установих, че избора на този модел за експлоатация по тежки терени през зимата е може би единствената алтернатива в момента. Тя се оказа единсвения модел МТ гума предвидена и обозначена за експлоатация при зимни условия. В последствие поразпитахме негов колега, чиято работа в Аляска е свързана с много обикаляне из горите и той твърди, че до този момент това е най-добрата гума за тези условия която е карал. Твърди, че и на твърда настилка се представя перфектно. Абсолютно необяснимо е за мен защо в скапаната ни Европа се предлагат само малки размери гуми от всички марки и модели, вкл и тази. Стигаш до 33 цола и натам греда, много рядко се мярка някоя 35 цолова по офертите. Да не би някаква тайна европейска норма да е причината и да ни забранява да караме истински джипове, а да трябва да се задоволяваме с лагерни колички Иначе чат-пат разни дребни търговци внасят и предлагат, но в централните европейски складове на производителите няма големи размери и за поръчка.
                      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                        ...Да не би някаква тайна европейска норма да е причината и да ни забранява да караме истински джипове, а да трябва да се задоволяваме с лагерни колички ...
                        Не си твърде далеч от истината. Има държави, в които е забранено да се слага друго, освен щатния размер. А аз не знам да има джипка, дето да излиза от завода с 35-ци.

Коментар

Не точно забранено, а изисква процедура по узаконяване на промяната. Щом минеш през тази процедура и ти впишат размера в талона няма проблеми. Така е и в USА, така е и в Европа. В щатите за един преместен страничен мигач минаваш на допълнителен преглед, а какво остава за сменен размер гуми. Въпросът е защо липсват от пазара в Европа.

едит/
                          Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          А аз не знам да има джипка, дето да излиза от завода с 35-ци.
                          Е, не че не знаеш. Просто под 'джипки" имаш предвид разни SUV-чета. Ето няколко "джипки":
                          - Jeep J8 (армейския вариант на Wrangler JK) - произвежда се в Египет и като опция се обува с 35-ци
                          - H2 излиза от завода с 35-ци - (315/70-17)
                          - H1 с 37-ци (37/12.5-17)

сигурно има още доста "джипки", ама и тези стигат за сега

Ето го убавеца с 35-ци

Последно редактирано от elbgt; 16-11-10, 16:19.
                          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                            Не точно забранено, а изисква процедура по узаконяване на промяната. Щом минеш през тази процедура и ти впишат размера в талона няма проблеми. Така е и в USА, така е и в Европа. В щатите за един преместен страничен мигач минаваш на допълнителен преглед, а какво остава за сменен размер гуми. Въпросът е защо липсват от пазара в Европа.

едит/

иначе H2 излиза от завода с 35-ци - (315/70-17), а пък H1 с 37-ци (37/12.5-17)
                            Имах в предвид че все пак трябва да минаваш процедури. Хората, дето го правят не са много, съответно пазара е мижав. Начина например е да си ги внесеш с контейнер от USA, та да излязат на някаква смислена цена. Така си внесох INTERCO-то.

Коментар

Първоначално публикуван от MimoLinori Преглед на мнение

Колега ако не е таина какъв размер си поръчал ?
                              [SIGPIC]http://www.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic68289_4.gif[/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X