Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара или Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара или Самурай

Колеги, позволявам си да пусна темата, защото съм раздвоен между Витара и Самурай. Ние сме голямо семейство, имаме ван - Крайслер Вояджер, но напоследък решиме да го бартаросаме и продадем и да търсим джип - Витара или Самурай. Та мисълта ми бе, Самурая е евтин,проходим, търпи тунинг, но е малък за няколко човека вътре. Витара /особенно дълга база/ също търпи лифт, по-голяма е...а може би по-удобна за нас? Като че ли тя отговаря на желанието ни.
    Моля дайте съвет и споделете впечатления.Благодаря на всички. Ако админа сметне, че темата е излишна, моля само за инфо къде е говорено по темата.

До: Витара или Самурай

Всичко е въпрос на личен избор, но мисля че Витара дълга база би била по-подходяща в твоя случай. Освен това Витарата предлага и по-голям комфорт от Самурая, а и може да се качи повече багаж. Успех в избора

Коментар

Владо, нали за УАЗ мислеше
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Щом сте голямо семейство-няма никакво място за колебание-дългата витара. Ама и тя ще ви е малка, ако ще се ползва като всекидневен автомобил.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

но от друга страна ,ако смяташ да вземеш още някакъв автомобил за семееен и ежедневен,а джипката ще я ползваш за разходки,лов и риба - Самурая няма равен
          куче или вълк?
          в клетка ,или свободен?
          въпрос на личен избор.
          Вихрен Илиев
          0888249888
          blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
          Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Самурайчето , по моите стандарти е двуместно. За семеен изобщо не мога да си го представя. Качи се в някой самурай отзад и ще вземеш решение,няма да питаш за съвет. От двете,витарата е твоята машина,(ако несте семейство адамс)въпреки че има и далеч по комфортни.
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Крайслера е доста голям, побира много багаж.Но пусто...джип искам аз! От УАЗ се отзах за сега. Витара дълга и къса ще е или на Адаша Самурая, но понеже нямам кешовица и на бартер ще се навия, вярвам,че ще има колеги, който ще помогнат! Благодаря на всички!

Коментар

Щом е за цялото семейство по добре Витара и то дълга база.

Коментар

Първоначално публикуван от Владо_Веков Преглед на мнение
                  ...Но пусто...джип искам аз! От УАЗ се отзах за сега. ...
                  А защо се отказа от УАЗ? Ако този на аватара е твой - не е ли достатъчно проходим и обемен?
                  Питам, че на мен някога ми се въртяха мухи из главата да минавам на УАЗ На Витарата например не мога и да сънувам да кача гуми 35" ...

Коментар

Не съм отрекъл УАЗа, даже напротив, но искам известна доза комфорт както и приемлив разход на гориво. Пък и Витарите за града са добро решение.

Коментар

[QUOTE= искам известна доза комфорт както и приемлив разход на гориво. Пък и Витарите за града са добро решение.[/QUOTE]
                      Хайде и от мен едно + мнение за дълга Витара,въпреки,че от последния ти пост си личи,че си взел вече решение май. Успех!
                      Б. Бонев
                      0осем88две6шест71три

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                        А защо се отказа от УАЗ? Ако този на аватара е твой - не е ли достатъчно проходим и обемен?
                        Питам, че на мен някога ми се въртяха мухи из главата да минавам на УАЗ На Витарата например не мога и да сънувам да кача гуми 35" ...
                        Ми сбъднат сън
                        Прикачени файлове
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ако си сам вземи Самурая,ако е за семейството или поне има шанс да не си сам................Витарата.Карал сьм Самурай и от там знам
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                            Ми сбъднат сън
                            Не го поднасяй, тоя с витарата е магьосник
                            Ще се вкара в такова приключение, че цял живот ще налива и края няма да се вижда.

Коментар

Владо,я врътни един тел. на Upi 0888 315 794 той е с дълга Витара и ще ти даде добра информация за возене,комфорт и т.н. Сигурно няма да се сърди,че съм ти дал номера му.
                              Б. Бонев
                              0осем88две6шест71три

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X