Та значи онзи ден си карам колата на ремонт за дюза, днес си я взимам и ми свети чек енджина с грешка p1130 и немога да я подкарам с повече от 40 км/ч. Та се чудя дали няма начин да изчистя компа и да видя дали пак ще влезе в такъв режим. Защото колата си я оставих съвсем работеща, само дето едната дюза леко изпускаше. Сега дюзата не изпуска, но и колата не върви.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли начин за чистене на грешки без комп
Свий
X
-
До: Има ли начин за чистене на грешки без комп
Не става, току що го пробвах.
Като натисна бутона и ми тества таблото. Накрая ми дава соф. 3.0
Чудя се ако е записана грешката но в момента няма проблем, пак ли ще работи в авариен режим или не? Или веднъж записана ли е такава грешка, докато не се изчисти няма да ме пусне.Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland
Коментар
-
На този модел не става
Само с "изтривалка"
Аз си купих това:
http://cgi.ebay.co.uk/UNIVERSAL-FAUL...d=p3286.c0.m14
Върши добра работаGRAND CHEROKEE 4.7
Добромир Добрев
O898633718
Коментар
-
Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнениеНестава пак помни грешките. Радиото и всичко останало си забравя настройките но не и компа грешките.JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
Определено са направили нещо тия идиоти в сервиза. Компа ми показва разход 20/100 км при положение че карам с 20 км/ч. Или може би защото е влязла в авариен режим?Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland
Коментар
-
Ако си откачл акумулатора, компютъра на скоростната кутия се е нулирал и сега му трябва време да се обучи. През това време разхода ще ти е по-големичъкGRAND CHEROKEE 4.7
Добромир Добрев
O898633718
Коментар
-
Най-вероятно има реален проблем, който компютъра засича. Виж http://www.engine-light-help.com/gmc...ine-light.html\
П.П. Доколкото аз разбирам става дума за ел. верига до кислроден сензор. Огледай да не са пропуснали да закачат някое кабелче или може да са го прекъснали.Nissan Patrol L28
Коментар
-
Първоначално публикуван от nedos Преглед на мнениеАко си откачл акумулатора, компютъра на скоростната кутия се е нулирал и сега му трябва време да се обучи. През това време разхода ще ти е по-големичък
Не знаех че автоматика на Мерцедес се обучава сам.
Коментар
-
И на мен ми се струва че няма да е от това. Аз го карам на първа с 2000 оборота и то ми дава разход от 20-25/100 км. нещо не е много нормално това. Тия шматки като са ми правили дюзата са огелпили нещо то е ясно.Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар