Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газ или газов инжекцион.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газ или газов инжекцион.

Здравейте , след дълго (почти година) четене на форума понеделник си взех Гранд 96та 5.2 лимитед. Не съм виждал толкова запазен екземпляр досега . Внос от Швеция , вчера му сложих софийски номера. Снимки ще има уикенда.

Още преди да го взема знаех че ще трябва да е на газ. Та след доста четене по форуми искам да се обърна и към вас за помощ.
    Значи газов инжекцион най- ефтиния на БСМ е 1700лв. Обикновенна газ най- хубавата е 700лв. Газаджиите ме посъветваха определено да не взимам най- ефтиния инжекцион понеже щял да бъде по зле от обикновенна газова.
    Средните цени са към 2100-400.
    Моля ви споделете опита си , кой какъв кара, дали си струва разликата в парите, само ме е страх да не се скапе вървежа на джипката.
    Мерси предварително ,
    Поздрави

Жоро
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

До: Газ или газов инжекцион.

Колега, честито. Минимуът, който трябва да дадеш за газова уредба е 2700лв. Всичко по-малко от това, ще го "избиеш" от по-голям разход и проблеми. Но в десеторен размер

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
      Здравейте , след дълго (почти година) четене на форума понеделник си взех Гранд 96та 5.2 лимитед. Не съм виждал толкова запазен екземпляр досега . Внос от Швеция , вчера му сложих софийски номера. Снимки ще има уикенда.

Още преди да го взема знаех че ще трябва да е на газ. Та след доста четене по форуми искам да се обърна и към вас за помощ.
      Значи газов инжекцион най- ефтиния на БСМ е 1700лв. Обикновенна газ най- хубавата е 700лв. Газаджиите ме посъветваха определено да не взимам най- ефтиния инжекцион понеже щял да бъде по зле от обикновенна газова.
      Средните цени са към 2100-400.
      Моля ви споделете опита си , кой какъв кара, дали си струва разликата в парите, само ме е страх да не се скапе вървежа на джипката.
      Мерси предварително ,
      Поздрави

Жоро
      Продават газов инжексион от Гранд Чероке V8 в автоморга "Катерини" , Ломско шосе 242. Искат 800лв.

ч

Коментар

Хм, в момента навсякъде има добри оферти за инжекция... Ще поразпитам тук-там и ще постна нещо, само ме подсещайте на ЛС.

Коментар

Мжеш да сложеш и обикновенно газово но ще харчи малко повече и после редовно смчна на свещи кабели и паткане от време на време но не е страшно.Ако имаш пари по добре си сложи газов инжекцион но той стува от 1700 нагоре,този по евтиния инжекцион не е хубав,защото той най веройтно ще е за 4цилиндров мотор.

Коментар

Благодаря за съветите , ще проверя в моргата какъв точно е инжекциона там. Няма да бързам със слагането за да избера най- добрия вариант.
            Ако някой знае и други оферти да пише
            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Колега, аз на Паджеро3000V6 си сложих обикновенна газова Ловато маьор/за по мощни двигатели/и сам много доволен и като разход и като вървене.Разлика от 1400лв.за обикновенна и инжекцион си е бая.При моето каране 1500км на месец и разлика в разхода между едната и другата газова 2_3литра на 100 е неоправдана/поне за мен/.На мен ми излезе 650лв. с паспорта.

Коментар

Фобос в момента разработват система за V8, казаха че ще е към 1500лв. . НЯкакви мнения за тях?

тел. 0897818449

Коментар

Аз карам с ГИ на Фобос Плевен, доволен съм след близо 3000км изминати с него. В началото имах проблеми, но те бяха от липсата на настройки, какъвто и ГИ да сложиш, ако не е настроен правилно ще си патиш. За това монтажът е също от изключително значение! Разгледай сайта им, цените са доста добри - http://www.fobos-bg.com
                  Моят ГИ е с бутилка на мястото на резервната гума и със скрита зареждачка до капачката на резервоара. Отвън не можеш да разбереш, че имам монтирана ГУ.

Коментар

Четох и другаде хубави неща за Фобос , но в момента разработват инжекцион за V8, който ще е готов след около меец. НЕзнаят цени.
                    Още се чудя )

тел. 0897818449

Коментар

Прекрасни мнения от хора, които явно нямат преки наблюдения върху въпросният ГИ БСМ за 1700 лв. Принципът, че като е най-скъпото е лош съвет за ГИ.
                      При Магнум-а положението е следното: при пълна изправност на двигателя и неговият бензинов инжекцион, може да се очаква разход до 2 литра над бензина на газ с леко намалена динамика във високите обороти. При разход около 4 литра над бензиновият на газ, кривата на V8 е по-добра спрямо бензиновата . ГИ позволява фина настройка според нуждите и мераците на собственика. Важен момент за добрата работа е правилният и кадърен монтаж.
                      Скромното ми мнение е на база около 35 000 км. изминати с ГИ на БСМ - Бардолини. През този период единственото, което съм правил на ГИ е сменени 3 горивни филтъра
                      Тук във форумът има доста мнения на хора с такава ГИ и то точно с V8 потърси ги и чети.
                      Моят съвет е да не монтираш употребявана ГИ...
                      LZ1RED

Коментар

Подкрепям мнението на redair за втората употреба на ГИ.Не го знаеш колко е карано.
                        Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                        АСК Ален Мак

Коментар

Така е ,новото си е ново но пък ако втората употреба е в пъти по евтина.!!Все пак сме в България и не всеки може да даде 2000лв за нов г.и.То сега някой ще каже ,те се избиват ама 2бона са си 2 бона.И ако има кадърен маистор (а то има) да ти сложи и обикновенно газово,дори разхода да е малко по висок аз мисля че пак си струва.Цялата философия на газта е да се спести нещо.А и за всеки влак си има пътници.Аз до последно си го карах само на бензин,не че имам много пари,но мисля че това е правилното гориво и разхода ме устроиваше ,затова което я използвах.

Коментар

Moя Гранд е с обикнована газова уредба Ловато, поставяна преди 10-ина години, миналата година като го взех, смених всички джаджи и бутилката, без тръбите под купето. На газ върви както и на бензин, разхода извънградско лятото беше ок.15 газ, градско 24-26, някой път повече. Зимата не знам, щото карам много малко (за 6 месеца нямам 1000 км) и затова само на бензин.
                            Предполагам, че ако сложиш газов инжекцион е по-добре, но ако караш много, примерно 20-25 хил км на година.

Коментар

Аз съм с обикновенна ГУ.Разхода е 200-220-250км с 56л газ(толкова е бутилката)Гърмеше при превключване бензин-газ на около1700 об/мин при тръгване.Вече превключването е на място и няма проблеми.Разлика във вървежа не усещам, 0-100 км/ч 12сек.
                              Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X