Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Еволюцията на моята рибарска Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Еволюцията на моята рибарска Витара

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
    Колко мм ламаринДа си сложил за резрвоара? Обработи ли я отвътре по нкакъв начин? Колко л. събира? Кое оскъпява толкова много резерв.? Фланците ли...

Много хубава е станала. Белите джанти много отварят визията! Браво!
    ламарината е нараждавеика и е 1.2 мм и си е както я виждаш без обработка иначе сабира 16 литра фланците се режат от плътен прът а него го даваха бая скъпо ама и ламарината на беше никак ефтина ама в краина сметка си струваше парите

Коментар

Колега евала за положения труд. Аз да попитам как следиш нивото на газта в бутилката?

Коментар

Първоначално публикуван от ethero Преглед на мнение
        Колега евала за положения труд. Аз да попитам как следиш нивото на газта в бутилката?
        тоя кадето я слага криви нещо там една тръба и една тел с поплавък и сега си показва задоволително добре и литрите които изцевдам от нея са 27 28 което маи е нормално за 30 литра бутилка

Коментар

Колега много радва Витарата,и много ме блазни тоя багажник на тавана,правен ли е или си го купувал(колко пари?),извинявам се ако е написано и не съм прочел.

Поздрави!

Коментар

багажника си е пак мое дело не е скъп ама не помня колко дадах за тръбите маи беше нещо около 20 30 лв и 50 за скобите за хващане за тавана че не ми се занимаваше да ги мисля и тях

Коментар

имам нужда от малко помощ ходих до банско и се качвах по пътя които варви успоредно с лифта и като стигнах до пистите видях че капе бензин от едно подобно на дизелов филтър нещо с два маркуча през което минава обратното гориво като го изолирах и тръгнах след 300 метра започна да губи обороти и на гас и на бензин и огасна върнах пак маркучите и заработи нормално даже и спря да капе отдолу видях че има нещо като пробка ама неможах да я доогледам прибрах се преди малко и всичко за сега е ок ама както показват наблюденията ми е че нищо при мене не се самооправя ами напротив та питах в един магазин и там ми излязоха със становището че това е някаква част в която имало и бензин ама и въздух и незнам там какво абе и те знаеха колкото мен ама това се разваляло много рядко и се барникало по него нещо за да се ремонтира един вид ама знае ли се та питането ми е имали компетентни по тоя въпрос дали мога сам да си помогна благодаря ви предварително

Коментар

Това май обира изпаренията от резервоар,единия маркуч оригинално влиза в една пластмасова кутийка над резервоара, а другия е вакуум от двигателя . Нормално е, като откачиш вакуума да губи обороти. Трябва да го направиш така в новия резервоар, че да не може да засмуква бензин при клатене на колата .
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Вадиш маркуча с вакуума и го затапваш, да не смуче мотора. Маркуча от резервора - ако е само за прибиране, го оставяш вързан за нещо, да не виси. Ако е за постоянно - затапваш го и махаш клапана на капачката на резервоара, да може да пуска въздух и в двете посоки. И си готов.
                  На моите коли това е първото нещо, което изхвърлям, щото ми заема мястото за изпарителя
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Колега,резервоара е перфектен,би ли пуснал размери че и мен ме облегна подобен проблем .Резервоара ми се проби ,ремонтирах го но пак мирише на бензин и ще правя малък и слагам газ.Поздрави Тони Тотев -Троян

Коментар

Колега и по резервоар и по бутилката долу
                      като гледам снимките и се сещам за миналата година като свалях моята бутилка долу,доста работа е но си заслужажа на 2х200%
                      НО! на ГРАНДА долу има една предпазна ламарина...не знам но Аз вече е използвах т.е предпази ме от едни камъни
                      сега ми остана повдигането....но ще държа връзка с колегата " travelling"

Коментар

Много ме кефи Витарата, браво колега! А само да те питам - лифта, който и направи, би ли дал малко повече инфо и с колко я вдигна? Колко горе-долу излиза като цена?
                        Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
                        Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
                        Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
                        Продавам гуми 205х70х15!

Коментар

китарката се повдигна с около 6 а може би и 7 см.Първоначално от пред подложките бяха 5 см на пружината и се повдигна над 7 см на калника но то се вижда на снимките малко не стои добре като ядосана котка ама ги свалих и ги направих на 4 см и заспа а пружините от варбурга са идеален вариант имат повече навивки от витаровите и поемат малките неравности перфектно а даржат доста поваче на товарене а за цената амортисйорите са кам 100 120 имам им каталожния номер ще ти го дам мен ми го даде колегата traveling от него купих и останалите железа за лифта наи добре му се обади да го поташ за да получиш точна цена и иначе 0886 210328 звънкай ако имаш некви питания че накой неща са доста сложни и дълги за писане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X