Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До тука беше.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До тука беше.

Няма да влизам вече в тоя сайт, додето не ме вземат запас. Макар че и тогава едва ли - не съм щабен хакер.
    Половин ден, половин нощ, някой иска съвет, аз отговарям на три страници, а после всичко изчезва, щото било минало някакво време.
    Не ме интересува къде по екрана какви картинки има, просто не ми е работа. Това е среда за общуване, или полигон за хакери? Едното не ми е работа, не ме интересува, и принципиално не желая да го научавам. Както аз не искам от никого да знае моя занаят, за да бъдат достъпни за същото лице моите услуги. Телефона е достъпен не само за свързочни инженери. Не желая да се изучвам за системен администратор, имам си други грижи.
    Предполагам че тая програма е върха на съвършенството. Значи аз не съм достоен за нея.
    Това беше.

Re: До тука беше.

Стефчо 1200 секунди са 20 минути.
    Винаги е било така не е нова версия и т.н.
    Нужно е да има такава функция - с цел сигурност.

Коментар

От: До тука беше.

Когато при натискане на бутона за публикуване ти излезе такова съобщение, че сесията е изтекла е нужно просто отново в полетата, които ти излизат да си попълниш потребителското име и паролата.
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Ако при регистрация отметнеш /сложиш марка/ на "помни ме" форума не забравя кой си.
        Хайде не се сърди на софта.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ako Мicrosoft произвеждаха коли

Компютрите са лошо нещо, ама все пред тях висим. Откак правих наново 2 дребни проекта заради затрити файлове спазвам стриктно "save early, save often". Получих чак изкривяване да си архивирам всичко.
          Като пиша по форуми ако е дълго писание си бакъпвам в notepad. Предполагам подобно нещо те е изкарало от релси. Не че го хваля, ама от тоя vBulletin дето и ние сме на него - не съм виждал по-сгоден форум. Е, Гугъла се сеща да драфтва и без да си записал или изпратил мейл, ама тука не са се сетили да направят така. Останалото е казано.
          p.s. по ирония на съдбата точно сега замалко да изчезне това, че леко бъгна доставчика ми.
          Последно редактирано от Rabin; 10-06-10, 21:17.

Коментар

Стефане, няма те, няма те, пък изчезнеш някъде.
            "Не стреляй по vBulletin-а, толкова си може!" /древна китайска поговорка/.

Шапка свалям на хората, които се грижат това чудо да работи приятелски!
            Последно редактирано от rumbata; 10-06-10, 21:46.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X