Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиция "Българи зад граница - Бесарабия"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Другата България - Бесарабия

Първоначално публикуван от LadyRM Преглед на мнение
    И... какво, в крайна сметка, стана с кебабчетата и бирата... Че ние с Румбата се изпопритеснихме, че докато се правим на теле-звезди, сме изпуснали купона...
    Има ли идея да се събираме?
    ПОмислихме около времето на бирата и началото на Юни ще е добре като дата. Тамън и вечерите няма да се прекалено студени.

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
    ми елате петък тогаз.... ;0
    Може, ще бъде много хубаво да се организираме.
    Георги Гатев

Коментар

И мен петъка ме устройва идеално - в събота съм в ефир... Ако софийската група приема, имам питане... Мен ще ме вземе ли някой в качеството на чувал с картофи?...

Коментар

Първоначално публикуван от LadyRM Преглед на мнение
        И мен петъка ме устройва идеално - в събота съм в ефир... Ако софийската група приема, имам питане... Мен ще ме вземе ли някой в качеството на чувал с картофи?...
        И мен петъка ме устройва ...
        На питането ти - ще те взема в качеството, което си си избрала.....
        Обещал съм ти да те возя още в Украйна. Облечи си дрехи срещу вятър В петък тръгваме ..
        ______2
        Е = MZ

Коментар

То почистването на Въча междувременно се отложи... та да видим какво ще кажат тези, които не можеха заради това съботата.
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Момчета страхотни сте. Плаках докато четях темата. Не съм ходила от 1990г. в Болград , но имаме страхотни приятели там и всичко което сте видели и написали съм го изпитала. Винаги съм казвала , че там БЪЛГАРИТЕ са много по-българи от нас във всяко едно отношение. Благодаря ви за невероятните разкази , описания и снимки!
            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
              То почистването на Въча междувременно се отложи... та да видим какво ще кажат тези, които не можеха заради това съботата.
              Ами, тя работата е ясна.
              Идвам и аз с ремаркетата.
              При мен също има едно място, ако има пешаци.

Вземете си флашки, лаптопи, и т.н. допълнения към мозъка да си прехвърлим снимките.

Коментар

Това ясно, ама да се разберем последно петък вечерта, съобта през деня или събота вечерта, че аз трябва събота следобед да съм в София и имам да планирам и други неща .

Иначе и аз имам места, който иска е добре дошъл, но ще трябва да се съобрази с ограниченията ми във времето
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                  Това ясно, ама да се разберем последно петък вечерта, съобта през деня или събота вечерта, че аз трябва събота следобед да съм в София и имам да планирам и други неща .

Иначе и аз имам места, който иска е добре дошъл, но ще трябва да се съобрази с ограниченията ми във времето
                  Като гледам петъка вечерта устройва всички.
                  Хапване пийване и вечер на таланта
                  Пък в събота който оцелее

Коментар

Може и аз да намина за петък вечер

Коментар

• До: Другата България - Бесарабия

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
                      Обещал съм ти да те возя още в Украйна. Облечи си дрехи срещу вятър В петък тръгваме ..

хахахах... не знаеш в какво се забъркваш..... бррр.....

Кажете ми кой твърдо ще спи в Костенец и кои дни - дали петък и събота или само петък, или нито събота нито петък... /че да мога да резервирам днес местата./.. За сега ми звънна само Румбата и той е уреден с две двойни стаи и за петък и за събота....
                      Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 26-05-08, 16:46.

Коментар

Кажете ми кой твърдо ще спи в Костенец и кои дни - дали петък и събота или само петък, или нито събота нито петък... /че да мога да резервирам днес местата./.. За сега ми звънна само Румбата и той е уреден с две двойни стаи.... [/quote]

Аз ще доида евентоално само за веселата част в петък и ще си се прибера в София

Коментар

Първоначално публикуван от kro Преглед на мнение
                          Yeeeeessssss!!!!
                          (да ме прощават Кирил и Методий...)
                          ЩЕ СЕ ЕКИПИРАМ!

Коментар

Аз пак да питам как може да гледаме предаването.
                            Поздрави,Наско.
                            Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                            "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                            "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
                              Аз пак да питам как може да гледаме предаването.
                              Поздрави,Наско.
                              Разбрахме се с Румбата да му дам копието на предаването (най-вероятно ще стане в петък в Костенец), а той вече да придвижи качването му на сайта.

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                                хахахах... не знаеш в какво се забъркваш..... бррр.....
                                Не разбрах!...
                                Това към кого от двамата бе адресирано - към Kro или към мен?
                                кой от двамата трябва да се чувства застрашен (притеснен, смутен и т.н...)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X