Виж пълната версия : Новият ми УАЗ Хънтър - Май се влюбвам:)
alex_markov
31-03-05, 00:04
Днес най-накрая го взех - СТРАХОТЕН Е - Лека кола (на пътя:)) замаскирана като камйонче:). Любов от пръв поглед:) (единствено трябва да се свикне с хидравликата - много мощна и без обратна връзка и съобразяване със скоростта, но след 50км каране ти пасва като ръкавица:)) и започва големият кеф, "Джипа" звучи и се държи на пътя като доста пъргава кола (и при това преди да съм го разработил и без да го натискам:)), че дори и спира:). Нямам думи, преди имах "Нива", не могат да се сравняват, Повярваите ми:) това е самолет при това е и по-тих:) :!:
ето и малко снимки: http://htftp.domainbg.com/alex_markov/30Mar2005%20New%20UAZ%20Hunter/
Сега още ще го разработвам та затова пиша само за пътя, като е готов ще пиша и за извън него, Но очакванията ми са Големи:)
Пламен Исаев
31-03-05, 00:30
Честито и със здраве да си го караш :D
Замисляш ли вече подобрения :?:
Честито Марков !
Да го караш със здраве!
ППП 5-те лв на масата рестото ли са :-)
Веселин (linux.lab)
31-03-05, 00:33
И от мен ЧЕСТИТО :) :)
И БЕЗАВАРИЙНО. :) :)
alex_markov
31-03-05, 00:49
Честито и със здраве да си го караш :D
Замисляш ли вече подобрения :?:
На първо време Лебедка - MileMarker (естествено:)) и Гуми (мисля си за Ласа ОК-144 :?: ), а ако останат пари:( Газови амортесьори, Демпфер, Музика ... списъка е безкраен само мерак да има човек (и средства:))
dani - Петте лева са ресто:) Хората освен тази красива чантичка, пълна с Екстри връщат и ресто.
И мисля че тук е мястото да Изкажа своята Благодарност на Сашо и всички останали от фирма "Карбон" които свършиха прекрасна работа за да карам аз този прекрасен Автомобил:)
Благодаря за пожеланията:)
Сашо,
Честит Хънтър!!! :) :D
Със здраве, безаварийно и да ти служи дълго и вярно!! :)
Всичко най!
Яро
Дявол Коледа
31-03-05, 01:31
Какво може да се каже само едно голямо ЧЕСТИТО и със здраве да си го караш било то по път или без път :D :D
Да тие честито !
Обаче забравихме резервната гума да увием.
Утре ми се обади.
Добре,че си окачил снимки.
Иначе нямаше да щракна.
Митко/fulda/
31-03-05, 10:01
И от мен ЧЕСТИТО :!:
Със здраве и безавариино да си Го караш :idea: :wink:
Иван Алексиев
31-03-05, 10:57
Ще обменяме опит занапред. Засега водя в подобренията но с твоя мерак бързо ще ме догониш. Внимавай с алармята как ти вързват мобилайзера да не трупа грешки. Погледни и амортесьорите на капака десния трябва да е огледално обърнат за да не претърква маркуча за въздух на инжекцията.
alex_markov
31-03-05, 11:26
Благодаря Иване, Карането на твоя "звяр" беше капката която доведе до купуването на Хънтъра:) Днес ще слагат аларма и централно - дано се справят, ако имаш съвети - давай:) за амортесьорчетата ще погледна:)
Честит Хънтър Сашо :D :D
Пожелавам ти приятно и безаварийно каране, и много приятни off-road емоции :D :D
Жоро Хаджиев
31-03-05, 13:08
Честито Сашо!
И да не го снимаш по върховете, че ония откачалки ще го запалят! :lol:
Тедо /LJ73/
31-03-05, 14:32
честито и от мен! /то станаха едни поздравления все едно си се оженил :wink: /
не знам само дали няма опират някъде тия гуми /7.5-16, Д=812мм/ в УАЗката...
Всичко най-добро-Честито и успехи в начинанията :) :) :)
ДиДжейДавел
31-03-05, 18:30
Ето и алекс вече се здоби с катерачка/бегачка и вече все повече стават феновете на УАЗ!
ОТ МЕН ЧЕСТИТО безаварийно и вече нямаш граници!
Камен Калчев
31-03-05, 19:06
ами аи да ди е честит .лек и безавариен пат , и несе мачи да ходиш до англия с него :lol: кжи колко пари ти излезе че и аз почвам да се замислям дали да невзема една такава таратаика :D
alex_markov
31-03-05, 23:19
Благодаря на всички за пожеланията :!:
цената на Хънтъра е 14,700лв. + ДДС :cry: от ЕТ "Карбон" Плевен
но всеки лев вложен в него си заслужава :!:
Честито Алекс! Очакваме нови интересни пътеписи. Фен съм ти :wink: .
Честито Алекс!
Безаварийно каране и само удоволствия от колата. :D
:roll: За пръв път от много години насам чувам толкова хвалебствия за руски автомобил.
другаря БЕЗДРУМ
01-04-05, 16:04
4estito i ot men...mnogo kal otvyn i otwytre...i dylga eksploataciq)))
PP ama te taka bez ryjda li ti go dadoha??? :?: :roll: :lol:
Днес най-накрая го взех - СТРАХОТЕН Е - Лека кола (на пътя:)) замаскирана като камйонче:). Любов от пръв поглед:) (единствено трябва да се свикне с хидравликата - много мощна и без обратна връзка и съобразяване със скоростта, но след 50км каране ти пасва като ръкавица:)) и започва големият кеф, "Джипа" звучи и се държи на пътя като доста пъргава кола (и при това преди да съм го разработил и без да го натискам:)), че дори и спира:). Нямам думи, преди имах "Нива", не могат да се сравняват, Повярваите ми:) това е самолет при това е и по-тих:) :!:
ето и малко снимки: http://htftp.domainbg.com/alex_markov/30Mar2005%20New%20UAZ%20Hunter/
Сега още ще го разработвам та затова пиша само за пътя, като е готов ще пиша и за извън него, Но очакванията ми са Големи:)
Сега на колко км е вече?
Впечатления?
alex_markov
21-06-05, 00:58
Вече бях започнал да свикваг да го гоня звяра наляво-надясно из пътното платно с инфарктни съсстояния когато надмихнавах 90-100км/ч:)
Но за щастие минах покраи Валери Вушев (Честито ШАМПИОНСТВО в СМОЛЯН:)))) които с подръчни средства (тръби, железа и др.:)) ми пристегна кормилната кутия (и още дреболий:)) и колата тръгна както не съм си и представял! - Лека кола - на пътя.
Благодаря Валери - цар си както на карането така и на хидравлиците:)
gogo_spama
14-07-05, 21:12
честито.много е готин.а и уаз-ките са много проходими :lol: да Безаварийно каране и само удоволствия от колата.
alex_markov
10-10-05, 00:47
Мина доста време и сега "Хънтъра" доста се различава от това което беше, като не спира да ме радва:), напротив все повече се убеждавам че това е супер инвестиция:) Още повече че се върти един слух за въвеждането на Евро4 (европеиска еко норма) и с вноса на УАЗ-ките ще е свършено:( Така че ако е вярно - купувайте:) докато още може, че цените ще станат "златни":(
руснаците ще му боднат един катализатор и ще се оправи работата :lol:
руснаците ще му боднат един катализатор и ще се оправи работата :lol:
Отдавна го направиха за моделите продавани в западна Европа и основно Германия (там се продава под името UAZ Tigr) и покрива EURO-IV, но и базовата му цена там е 15750 EURO.