ПДА

Виж пълната версия : От къде да поръчам в Китай

MoniRacing
06-04-09, 08:03
Излезна ми късмета и е останало место в един контейнер,в него искам да сложа мотор,та въпроса ми е : Някой да знае сайт/човек/магазин или нещо подобно или да е дилър на kawasaki,yamaha,suzuki,honda... ? :):)

Сайта да показва истински yamaha,kawasaki,honda,suzuki ,аз намерих ама предлагат само техните мотори от зрънчо :frown: :?: :)

MoniRacing
08-04-09, 13:45
Никой :frown::?:

Goblin
08-04-09, 17:41
Човече какви ти идват на акъла не е истина просто. Какви оригинални мотори в Китай, какви пет лева :)
В смисъл не че няма, но какво те заблуди че там ще са по-евтини...

Тая тема я трия след малко. Не се излагай.

s_s1
08-04-09, 18:02
Само в Китай няма ментета. Там всичко е китайско.

MoniRacing
08-04-09, 18:08
Ники,аз си знам защо ще ми излезне по евтино...Моторите там по принцип са по евтини,а след 2 седмици тръгва контейнер и ще остане место за 1-2 мотора сигурно и искам да поръчам,пътуването ми идва без пари,каквото и да е ново няма да ми излезне повече от 8/9000 лв,говоря за 2009та модел ! :)

Goblin
08-04-09, 18:11
Техните мотори може да са им по-евтини, но всичко което е оригинално е лукс и е на луди пари. Няма как да намериш през сайт, всичкото са мошеници които ти предлагат оригинални машини уж по 1500$. Няма как да го провериш, няма как да го свериш.

Оригиналният нов мотор си има начална цена, цена от завода, която е несвиваема.

MoniRacing
08-04-09, 18:13
Ще видим :)

s_s1
08-04-09, 18:22
Виждал съм на витрина в Китай оригинални маратонки Адидас, и оригинална ЦБР, купих си и оригинално ски яке Росиньол и ников тук в Бг не ми вярва, че съм го купил за по-малко от 40 лв.
А сериозно за мотоциклетите в скутерите имат традиции вече. Мой познат вносител в Бг ми каза, че много добри априлии правят за вътрешния си пазар. И даже нови модели, които още италианците не са пуснали.:lol:

Явор-Vromos.com
10-04-09, 11:05
Само мога да ви се радвам :D:D:D:D какви неща ви раждат главите.

Мога и да предложа безплатен транспорт всеки месец по 2 пъти, само намерете евтино и оригинално в Китай аз ще го докарам без пари :lol:

Петър Радев
10-04-09, 18:13
Днес гледах скутер "YAMAHA"125куб.м и цената му беше 1350 долара,но не съм сигурен оригинално ли е или не.Естествено в Китай де.

GSXR
13-04-09, 22:31
Днес гледах скутер "YAMAHA"125куб.м и цената му беше 1350 долара,но не съм сигурен оригинално ли е или не.Естествено в Китай де.
Ухааа тоя бая голям скутер 125 кубически метра си е бая двигател:D

churov
17-04-09, 10:21
Само мога да ви се радвам :D:D:D:D какви неща ви раждат главите.

Мога и да предложа безплатен транспорт всеки месец по 2 пъти, само намерете евтино и оригинално в Китай аз ще го докарам без пари :lol:
Направо се изумявам , какви ги творите!!
Аз и в момента съм в Китай и мога да предложа ,като Явор съдействие. Колега , MoniRacing , единствения вариант оригинален мотор да ти излезне по-ефтино от Китай е да успееш да го откраднеш , ама и това няма да е лесно ,защото няма да намериш и по улиците. Тук всичко което е вносно е безумно скъпо!!!
,,...Виждал съм на витрина в Китай оригинални маратонки Адидас, и оригинална ЦБР, купих си и оригинално ски яке Росиньол и ников тук в Бг не ми вярва, че съм го купил за по-малко от 40 лв. ...'' - Колега , s_s1 , къде намери оригинални на такава цена ? Аз вече 12 години не успявам... . Ако не се разсея ще щракна тези дни малко цени на маратонки и спортни екипи ....
Интересно ми е как се дават оценки за страна , която е светлинни години напред в бъдещето... Искате хем да е качествено ,хем да е без пари - е такъв филм няма!
Извинявам се за спама , но да се приказват празни приказки... Всъщност защо пък не !

MoniRacing
17-04-09, 10:33
2500 $ чисто нов кавазаки 250Ф 2009та година модел,в Идонезия,Джакарта ? :) Вкарвам го в китай,а от там го докарвам тук. (в китай защото ми е удобен транспорта от там) ... Та,възможно ли е ,Индонезия :|:shock::roll:

Goblin
17-04-09, 17:02
Слушай какво, петнайсет пъти ти обясних на лично, не знам на какъв език трябва да ти се обясни:

ПРЕСТАНИ ДА КЪЛВЕШ ПО СХЕМИТЕ НА ВСЕКИ МЕЖДУНАРОДЕН МОШЕНИК !!!

Не знам бъзикаш ли се с нас, майтап ли си правиш, или просто си решил да изгориш с няколко хиляди зелени. Ако да - бъди патриот, остави се да те прецака българин, подари ги на някой на улицата, та да останат парите в България :mrgreen:

Казах ти го и пак ти го казвам - това са сайтове на мошеници - има ги хиляди, всички те карат да пращаш парите в Нигерия, Индонезия, Сингапур, Филипините. Предлагат ти неща на невъобразимо ниски цени, и ти прибират парите.

Темата се заключва. Повторни такива теми ще бъдат третирани като спам. Явно няма да вденеш от добра дума, при това положение - прати парите на някой в Индонезия, и ни дръж в течение за резултата. Пък да видим какво ще получиш.