ПДА

Виж пълната версия : Диференциали за Terrano II 2.7td - информация

churov
13-07-06, 14:17
На варненското състезание си строших предния диф. на тераното ! тръгнах по морги и намерих няколко уж от терано II 2,7TD , е да ама понеже моето е 2,7TDI , всички други(на вид са абсолютно еднакви) които намерих са корона/пиньон -37/8 , а моят е 35/8 !!!
нямам идея дали може моята корона (здрава е -май само тя) да я присадя на другия диф. На око пиньоните изглеждат еднакви , но за да разглобя чуждия диф. трябва първо да го купя(400 лв. само за проба!!!)
Като цяло търся да купя цял диф. , като моя , но ако някои има идеи и опит да помага!

quadra
13-07-06, 14:20
Другия начин е да смениш и двата - сиреч и задния с такива с еднакво предавателно число... Скъпо ама ако няма като твоя това е единственната възможност...

ves1
13-07-06, 19:22
Само искам да ти кажа , че пиньона и короната трябва да са от един комплект защото се напасват индивидуално! сменяш или двете или нищо! Успех :!:

Стефан
13-07-06, 21:11
Да, на вид и даже със шублера са еднакви, то няма с кво и да го премериш. Има шаблони по принцип, с тях се и мери. Висока точност, един вид.
Виж опитай: 0888-32-33-75, Васко. Това е сервиза на Нисан тука. Ако се намери нещо ще ми се обадиш, ше мислим кво да го правим да го пратим.

DINI
13-07-06, 22:00
Че ще стане ще стане, но как ще реве не е истина...
За тези пари във Враца ще имаш нови пинион и корона точно каквито са ти твоите!
Помисли ако решиш нещо обади се ще ти дам координати на човека и да свършиш работа!
Успех

churov
14-07-06, 11:46
DINI , а цал диф няма ли да се намери ? почти нищо здраво не е останало в моя.
Стефане , имаш в пред вид сервиза в Драгалевци ли?
Дайте тел. на морги из страната където има части за японски МПС-та

DINI
14-07-06, 13:47
хм трябва да питам, но няма да стане бързо! Можем да дадем заявка на един от дупница, но нека първо го питам дали е възможно да намери и ще ти кажа!
лек ден

churov
14-07-06, 13:54
Ами избора ми не е много голям , така че ще чакам
Пиньон/ корона - 35/8

IvanZ
14-07-06, 17:19
Янко, опитай да се обадиш на тел:0898538971 - Пламен, кв.Виница, ако вече не си говорил с него. Той ми е намирал по-редки неща за японски автомобили, може и на теб да помогне. Също така може да потърсиш Дидо в магазина за японски авточасти "Централ" -Варна, ул. Ал.Дякович/до ЖП гарата/ - той понякога доставя употребявани части за японски машини от Гърция. Успех!

Стефан
14-07-06, 20:09
Той.
И все едно другата седмица ще идвам във Варна, ако намерят нещо ще ти го донеса.

churov
17-07-06, 15:01
Стефане , обадих му се и аууу... 3700 лв. :cry:

Стефан
17-07-06, 16:30
Бахмааму! Ние не щем цяла кола бе, ние искаме само един диф ... Сички са гадове, а ипонците - най!
Мани ...
Виж говори с Дини. Там някъде правиха и за тойотата на Фулдата - върви си като нова.

churov
19-07-06, 11:48
Дайте , ако знаете автоморги за яп. МПС-та.
DINI , недей да мълчиш , ами помагай , че ще лудна вече !
Ако на някой мутрябва дифове или каквото и да е за терано 2,7тд или3,0тд имам оферти!