Виж пълната версия : Диференциали за Terrano II 2.7td - информация
На варненското състезание си строших предния диф. на тераното ! тръгнах по морги и намерих няколко уж от терано II 2,7TD , е да ама понеже моето е 2,7TDI , всички други(на вид са абсолютно еднакви) които намерих са корона/пиньон -37/8 , а моят е 35/8 !!!
нямам идея дали може моята корона (здрава е -май само тя) да я присадя на другия диф. На око пиньоните изглеждат еднакви , но за да разглобя чуждия диф. трябва първо да го купя(400 лв. само за проба!!!)
Като цяло търся да купя цял диф. , като моя , но ако някои има идеи и опит да помага!
Другия начин е да смениш и двата - сиреч и задния с такива с еднакво предавателно число... Скъпо ама ако няма като твоя това е единственната възможност...
Само искам да ти кажа , че пиньона и короната трябва да са от един комплект защото се напасват индивидуално! сменяш или двете или нищо! Успех :!:
Да, на вид и даже със шублера са еднакви, то няма с кво и да го премериш. Има шаблони по принцип, с тях се и мери. Висока точност, един вид.
Виж опитай: 0888-32-33-75, Васко. Това е сервиза на Нисан тука. Ако се намери нещо ще ми се обадиш, ше мислим кво да го правим да го пратим.
Че ще стане ще стане, но как ще реве не е истина...
За тези пари във Враца ще имаш нови пинион и корона точно каквито са ти твоите!
Помисли ако решиш нещо обади се ще ти дам координати на човека и да свършиш работа!
Успех
DINI , а цал диф няма ли да се намери ? почти нищо здраво не е останало в моя.
Стефане , имаш в пред вид сервиза в Драгалевци ли?
Дайте тел. на морги из страната където има части за японски МПС-та
хм трябва да питам, но няма да стане бързо! Можем да дадем заявка на един от дупница, но нека първо го питам дали е възможно да намери и ще ти кажа!
лек ден
Ами избора ми не е много голям , така че ще чакам
Пиньон/ корона - 35/8
Янко, опитай да се обадиш на тел:0898538971 - Пламен, кв.Виница, ако вече не си говорил с него. Той ми е намирал по-редки неща за японски автомобили, може и на теб да помогне. Също така може да потърсиш Дидо в магазина за японски авточасти "Централ" -Варна, ул. Ал.Дякович/до ЖП гарата/ - той понякога доставя употребявани части за японски машини от Гърция. Успех!
Той.
И все едно другата седмица ще идвам във Варна, ако намерят нещо ще ти го донеса.
Стефане , обадих му се и аууу... 3700 лв. :cry:
Бахмааму! Ние не щем цяла кола бе, ние искаме само един диф ... Сички са гадове, а ипонците - най!
Мани ...
Виж говори с Дини. Там някъде правиха и за тойотата на Фулдата - върви си като нова.
Дайте , ако знаете автоморги за яп. МПС-та.
DINI , недей да мълчиш , ами помагай , че ще лудна вече !
Ако на някой мутрябва дифове или каквото и да е за терано 2,7тд или3,0тд имам оферти!