ПДА

Виж пълната версия : Mercedes ML

ramar
07-05-06, 21:05
Някой може ли да даде повече информация-няма нищо писано никъде.
По точно 270 CDI

redair
07-05-06, 21:46
Някой може ли да даде повече информация-няма нищо писано никъде.
По точно 270 CDI
потърси в някой форум за мерцедеси.
от мерцедесите тук ще намериш доста писано за G, ама за ML...

disem
07-05-06, 21:48
Добър асфалтов жип! Предполагам става и за равен черен път.

Yordan Kolev
07-05-06, 21:49
Ми то си е кола не е джип, с А рамена е и отпред и отзад. Чиста кола.

disem
07-05-06, 21:51
Нали затова съм писал - ЖИП :wink: :lol:

go go go
08-05-06, 01:05
ако е този с офроуд пакета става дори за доста неравен път, колата има 30 см клиренс и при внимателно каране може да преодолее доста сериозни препядствия. има защитни плочи отдолу навсякаде, има бавни, блокажи на трите дифа.

ако не е с офроуд пакет нестава, картера виси застрашително надолу, после са скоростите, дифовете, всичко е от алуминий.

но все пак не бих карал такава кола на офроуд освен ако не е крайно наложително, нейната сила е на шосето, за това е измислена.

DINI
08-05-06, 11:31
мен много ме радва външния вид на тези джипки... страхотни! За гратска (семейна) кола ако си някъв паралия и можеш да си позволяваш евентуалните ремонти и разхода е прекрасна! За офф едва ли някой ще си я купи и ще я искара... е аз ако имах пари да си я купя щах и в офф условия да я юра!
4ао

kinex
09-08-07, 22:49
ако е този с офроуд пакета става дори за доста неравен път, колата има 30 см клиренс и при внимателно каране може да преодолее доста сериозни препядствия. има защитни плочи отдолу навсякаде, има бавни, блокажи на трите дифа.

ако не е с офроуд пакет нестава, картера виси застрашително надолу, после са скоростите, дифовете, всичко е от алуминий.

но все пак не бих карал такава кола на офроуд освен ако не е крайно наложително, нейната сила е на шосето, за това е измислена.

Сава виждам че не пишеш и лично на мен това ми липсва но ще кажа това което знам, въпреки че може и да не го видиш.
Офроуд пакета на МЛа е с два блокажа. Среден и заден. Има и бавни. Повдига се с 10см и клиренса става 30см но това е много измамно за проходимоста. Геометричната се подобрява и по рядко опира отдоло. Ходовете обача стават отчайващо малки. Чиста табуретка.

haki
09-08-07, 23:07
И аз да кажа две думи-имам и ML и Г класа,първия е прекрасен за асфалта а втория за гората:idea::idea::idea:Поздрави

Myyy
09-08-07, 23:42
Хайде ако първия не ти допада да ми го подариш. Аз обещавам да стане проходим и в гората:mrgreen:

haki
10-08-07, 09:46
Хайде ако първия не ти допада да ми го подариш. Аз обещавам да стане проходим и в гората:mrgreen:
ok:-D:lol:

XJ
12-08-07, 02:01
Перфектен е в класа си(за магистрала и не дълбоки дупки по нашите пътища :) е екстра ). Ако питаш за по стария ML се насочи според мен по добре към 400cdi. Има осезаема разлика при каране ---------а то така или иначе с този СУВ ще ти бъде магастрално в повчето случей:);)

XJ
12-08-07, 02:14
Ми то си е кола не е джип, с А рамена е и отпред и отзад. Чиста кола.
Абе не е точно кола:) На рали ДАКАР тунинг фирма ORC залага на ML и до ден днешен !!!!!!!!!:)

Стефан
12-08-07, 02:28
Е какво е? Мерцедес 300 ес. С няква кръгла будка отгоре. Травест, как беше, транс нещо си. Новият безсмислен клас коли.

EGN
16-03-08, 09:22
Добър асфалтов жип! Предполагам става и за равен черен път.
Колега , колкото ШЕВРОЛЕТА е ЖИП но МЕРЦЕДЕС :D

kinex
16-03-08, 10:14
Абе не е точно кола:) На рали ДАКАР тунинг фирма ORC залага на ML и до ден днешен !!!!!!!!!:)
Залага защото независимото окачване дава по-добра стабилност на високи скорости по относително равен терен.
На Дакар се търси точно това. Дори многократно е печелен от автомобили само със задно (4х2).
Друг е въпроса че МЛа за Дакар е с по-дълги носачи и с по два койлоувъра на колело, а стандартния, (както и всички джипове с А-рамена) при малко по-големи неравности почва да блъска яко ограничителните тампони.