ПДА

Виж пълната версия : необясним шум при Vw

perosokolovski
07-03-06, 17:18
Нещо не мога да разбера кво става с тоя бус..../Vw caravele syncro/.
Та значи откак съм го взел имах възможност да го пробвам в по тежки условия/Ходих до Триград и над него/.Останах доста приятно изненадан от поведението на колата.Гаден кален планински път с дълбоки коловози,но без големи странични странични наклони-мина си го без да се замисли,като през повечето време се влачеше по корем :)Мислех,че ще се държи доста по-лигаво :)
Озадачи ме друго-тръгвам от Софето и след 100км.странно притеснително чукане отзад.Увеличава се пропорционално на скоростта и после вече не го чувам щото гумите ми вият като руски на "нива"
Стигнах в Триград-яко блъска.На следващия ден нищо.....
На по следващия за малко. На връщане/300км/ пак нищо....
А,и никога не го прави в града.
Някви идеи?

perosokolovski
08-03-06, 09:04
Вярно,че тъпо пуснах темата с тоя Триград :lol: ,ама никои ли няма представа какво може да е?
Вчера Кюстендил и обратно-пак чука..... :(

tatenceto
08-03-06, 09:16
Вярно,че тъпо пуснах темата с тоя Триград :lol: ,ама никои ли няма представа какво може да е?
Вчера Кюстендил и обратно-пак чука..... :(значи провери си полуоски .гумено каре на кърдана . незнам с дискове ли си или с барабани но ако си с дискове -апаратите да не са хлабави и много още неща .провери тези и кажи или дай повече инфо

superMAX
08-03-06, 14:40
Вдигаи колелата на крик и слушаи! ама понеже е синхро трябва пове4е колела да вдигнеш :)

perosokolovski
08-03-06, 14:50
Вдигаи колелата на крик и слушаи! ама понеже е синхро трябва пове4е колела да вдигнеш
Около 4 колела :lol:
Вече е в бокса.......

superMAX
08-03-06, 16:06
после да кажеш какво му е...... му другото тарся такъв на 4асти. твоя дизел ли е?

perosokolovski
08-03-06, 17:02
да 1.6тд.На части не съм виждал такъв.Бих го налазил също ако намериа.
Са го зехме от сервиза с брат ми-ще ме изкарат луд.
Като го е закарал,щракал е яко.
Дигат го на крика-не щрака....и са не го праи....
пълен АБЦУРД! :twisted:

redair
08-03-06, 18:18
А разгледаха ли подробно трансмисията и окачването...
преди години имах една мазда 626 на път за Плевен от София от време на време почваше яко да бие в дясното колело, точно като скъсано каре. Шашкам се спирам пипам маншона... нищо му няма... след малко пак почна. След като я вдигнах на крик и се заврях от долу видях една буца лед се закачила на усукан около кормилната рейка найлон и от време на време се опира в полуоската.
да не е нещо подобно ???