Виж пълната версия : Mercedes G - Наистина ли го спират от производство?!?!
Петър Манолев
05-11-05, 20:14
Скоро четох такова нещо :shock: Ум не ми побира тия тъпи шваби кво ги е прихванало да спират най-добрия джип в историята на офроуда и по принцип :?: :shock: :shock: :shock: Вярно ли е :?:
Тедо /LJ73/
05-11-05, 20:24
Скоро четох такова нещо :shock: Ум не ми побира тия тъпи шваби кво ги е прихванало да спират най-добрия джип в историята на офроуда и по принцип :?: :shock: :shock: :shock: Вярно ли е :?:
ами в Германия няма достатъчно мутри... съответно няма и кой да купува Г-тата :cry: то по принцип класическите "джипове" не са на почит в Европа... особенно последните превъплащения на Г-то с 5-литрови мотори и 19-20-цолови джанти... машина за изгорели газове /според тях/...
Петър Манолев
05-11-05, 20:38
:cry:
споко. сигурно ще почнат да ги правят в мексико :lol:
Хе, че те го свалят от производство от 10 години, като УАЗа. Да не би да има с какво да го сменят?
А ето малко и за новия им проект който сигурно ще замени Г-то:
http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=4&leftmenu=1&act=2
Това да смени Геленда?:)))) Това е обикновен тлъст паркетник, може да смени само собственика на някой мазен чек.
Ама са го написали ... Егати стила, едвам не повърнах:))
Хахаха, и аз съм горе-долу на твоито мнение. Не че изглежда зле де (за паркетник).
Асен Василев
10-11-05, 00:08
Новото Г е по-скоро голям ML ! А и на мен лично, не ми се вярва да го спрат от производство скоро! Това, че в Германия не се кара много, е така, но като се замислим, не им и трябва :wink: !
Че те вече всички паркетници изглеждат еднакво. Като възглавници от немски хотел. Като ги гледам имам чувството че съм ял нещо мазно и ми е текло по брадата. Противно общо взето. Сладникаво като софийско барби с розови ботуши. И кух поглед.
Тия коли нямат душа. И лица нямат.
Асен Василев
10-11-05, 00:31
Че те вече всички паркетници изглеждат еднакво. Като възглавници от немски хотел. Като ги гледам имам чувството че съм ял нещо мазно и ми е текло по брадата. Противно общо взето. Сладникаво като софийско барби с розови ботуши. И кух поглед.
Тия коли нямат душа. И лица нямат.
Не съм много съгласен! Примерно едно Х5 4,8! Само като му чуя мотора и вече съм на седмото небе :!: И бих предпочел всеки хубав паркетник пред кола :shock: :!: То това си е една вдигната кола с задвижване 4х4 :!: Паркетника би ти свършил чудесна работа, ако не мислиш да караш OFF-ROAD :!:
Паркетника отдавна не ми върши никва работа. И в града.
Да, освен да закарам наште в болницата, все пак са на 80.
А снобарията не ме е кефила никога, не виждам що да съм част от нея. Като ми се дослуша звук - ей го де е летището, ония са по сто литра и без разни тъпи заглушители. А турбините изобщо звучат като как си требе ...
Асен Василев
10-11-05, 00:50
Всеки си има различни разбирания! Когато караш една кола, важното е, да ти харесва, да ти е удобна и да ти върши работа :!: Другото е ... :idea:
в индия вече правят G-класа, казва "гурка" и е купе, трансмисия и окачване на най-старата модификация/блокажите се включват с жабки зад скоростния лост/, а двигателя е мерцедес 2.4 тд. цената е 24000лв без ддс, имаше го на панаира в пловдив.
Тедо /LJ73/
10-11-05, 11:17
Паркетника би ти свършил чудесна работа, ако не мислиш да караш OFF-ROAD :!:
а, става и за офроуд ако караш БЕЗ да мислиш... :lol:
alex_markov
12-11-05, 01:41
нищо важно:)
Нейчо Наков
12-11-05, 08:26
Ето и един добър руски сайт за Мерцедес G,има и ръководство по ремонт http://www.g-class.ru/
Ето и добрата новина:
"От централата на DaimlerChrysler съобщиха, че ще продължат производството на легендарния си всъдеход G-class и през следващите години. От името на Mercedes-Benz, компанията Magna Steyr е произвела до момента повече от 185 000 представителя на модела от 1979 година насам.
Едва ли има някой, който да не е срещал по улиците Mercedes G-class и да не се е впечатлил от ръбатите му, но все пак изключително стилни и непреходни форми. Освен с многократно доказани качества извън пътя, представителите на G-class предлагат и завидно ниво на комфорт и лукс на интериора си. “Mercedes-Benz написа автомобилната история, като винаги гарантираше, че G-class е върхов за последните 26 години, и ще продължи да предлага на клиентите най-новите технологии и за в бъдеще”, споделя Дитер Цетче, шеф на Mercedes Car Group и член на управителния борд на DaimlerChrysler.
Успоредно с представянето на радостната новина за продължаването на производството на G-class, от DaimlerChrysler съобщиха, че ще продадат останалите си 12.4% от дяловете на Mitsubishi Motors Corporation. Свежите пари, които се очакват да постъпят във фирмената сметка след осъществяването на продажбата, се очаква да достигнат около 500 млн USD. Това решение на ръководството на DaimlerChrysler няма да се отрази на взаимната работа между двете страни. Разработването на двигатели, споделянето на платформи за модели и комбинираното автомобилно производство няма да бъдат нарушени., съобщи Autopress 2001
gogo_spama
16-11-05, 18:13
не мисля че ще го спрат от произвотство.тои е много готин с тези ръбове.
Еми точно за това иде реч - решиха да не го спират...
Асен Василев
16-11-05, 23:06
Еми точно за това иде реч - решиха да не го спират...
Браво на тях :D ! Заслужават похвала за мъдрото решение :) :!:
Не бе, и тия са гадове. Като решат да дигнат цените, отначало пускат слух че ще го спират. УАЗ правят същото. Сичко е гаден маркетинг и мръсни номера. Като го спрат нали ще останат без джип, за такъв фокус нали акционерите ще избесят сичкото директор и прочее улави ръководства.
А видяхте ли новата G-класа ? Има статия за нея в Нетинфо отпреди няколко дни , но не можах да я кача. Има и снимка , и на мен ми хареса как изглежда.
Асен Василев
17-11-05, 23:14
Cпоред мен ,новата Г ще бъде пусната на пазара! Но под името GL и ще бъде конкуренция на Q7! А в същото време ще си произвеждат и добре познатата ни Г! Така че в най-скоро време да очакваме и BMW X7 :D
asenvassilev: Прав си махам я.
Асен Василев
19-11-05, 01:41
Не знам какво си искал да кажеш с тази R-class! Това си е един голям ван и според мен, няма нищо общо дори със SUV, SAV!