ПДА

Виж пълната версия : Нов Член в Отбора

Alexander
31-05-05, 15:35
Вчера си купих МАШИНАТА (УA3-469Б) супер е :) само съединителя не отделя напълно - в най-натиснато положение е на полусъединител. Казват че няква пружинка се била откачила. Иначе педала си го връща до края само е мъчно с превлкючването малко.

Doc
31-05-05, 15:39
Честито! Ама със съединителя не мога да ти помогна.

churov
31-05-05, 18:20
честито ! безаварийно :idea: каране дано да се накефиш от звяра !за съединителя - нали трябва и емоции да има :D !пожелавам ти да е само това !

Стефан
01-06-05, 00:39
Нямаше ли кво друго лошо да си направиш? Ама щом си я свършил, добре дошъл в лудницата!:)))
Ква да е пружина от къв да е буклук, има ги и в табуретките от 60-те, и от кво да е друго покрай кофите за буклук. На разтегляне, примерно 20 мм, 10 см. Кукички за закачане може да направиш от всяка витка, все едно с какво натоварване на разните педали, обаче ще работи. За да я наместиш ти трябват сложни инструменти обаче, отвертка и клещи с по-тънки челюсти, това е проблем ако нямаш парцал под ръка. Аз веднъж без парцал, и си пробих пръста, два дни помних къде ...:)))))))))))))

Alexander
01-06-05, 18:10
Абе и със запалването имам некви проблеми. Неска повъртя доста-накрая нещо стартера не беше като хората. А и снощи ме удариха отзад въобще пълна комедия :?

dani
01-06-05, 18:43
Абе и със запалването имам некви проблеми. Неска повъртя доста-накрая нещо стартера не беше като хората. А и снощи ме удариха отзад въобще пълна комедия :?
Сигурно си забравил да почерпиш близки и познати !